Sayfa 22/881 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 169 - 176 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ama 1 dakika önce gönderdiğin grafikleri göremiyorum

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sayın Jas şimdi şu var, hızlı resim deki resimlerin hepsi sonradan dökülerekten de olsa geldi,
    az önce bende bir kaç başka resim sitesi deniyordum, zamanlamada ona denk gelmiş olabilirsiniz,
    xyz denedim memnun kalmadım, ama bu hzılı resim le ilerde sorun yaşayabiliriz, hisse net in kini kullansam
    detaylar belli olmuyor büyetemiyoruz,..

her neyse ben kendi bilgisayarımda burada paylaştığım resimleri saklıyorum, bu gönderdiğim 51.si

grafik olmadan da ben konumu işleyemem burası kesin, ilerde bakarız artık bu soruna
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. burada son olarak sıkışma alanı içine yeniden geri dönerek fiyatlarda kıçı sağlama almıştık,
    zaten bu dönüşün hepimiz farkındayız, bazılarımız bundan sonrasına sorular sorarlarken
    bizde her şey hazır olduğundan şunlara bakıyoruz:

*1480.09 alt (kalışa ayı başlangıç) / üst (kalışa boğa başlangıç

*sarı oklarla çevrili sıkışma alanı içinde (üçgen) 1480.09 un altına veya üstüne gelişebilecek
    trendleri ıskalamamak için minörden trade

*1480.09 altında kötümserlik için ilk yelpazeler, tersinde 1480.09 üstünde iyimserlik için ilk yelpazeler
    (yani örneğin 1480.09 altında bir kötümserlik için önce yelpaze üçlüsünü sonrada sıkışma alanını
    aşağı geçiyoruz,. tabi bunu minörden takip edersek iyi olur canımız yanmaz)

*ilk yelpazeler yukarı geçildiğinde (aşağı veya yukarı yönde) minör trade yerine
    günlük trade ye geçerek hedefe (bir sonraki yelpazeye gidiyoruz)

3. diğer bir durumda kalınan yer USD bazlı grafikte

4. üstteki grafikte USD baskının kalkması halinde alttaki grafikte ilk etapta

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

yine bir MB başkanı atılmaz ise yada herkes gıbraşmadan rahat durursa, aşı çalışmaları hız kazanıp,
    günlük vaka sayısında duraklama ve aşağı iniş başlarsa,..

sarı oval ilk etapta muhtemel ve muteberdir
    diğer bir ifade ile bu sarı ovale giderse, üstteki grafikte yeşil boncuğa gider

6. burada da paylaştığımız üzere bazı değişmeler oldu,

önceki hafta işaretlediğimiz onsta geçen hafta yükseliş aldık,. Bu paranın başka yerlere el değiştireceğine bir sinyal olabilir, ama esas gerçeği Karadeniz'de artan savaş tehdididir
    bu hafta sonu ise bir süredir herkesi oyalayan BTC ve onun öncülüğünde ki alt Coinler de düşüş var,
    EUR USD dede bahsetmiştik yine onda bir süredir yükseliş alıyoruz ki bu hisse senetleri için olumludur,
    teknikte bir çok bank kaadında düşerken yapılan ve en az doldurulması gerekli ölçüm boşlukları var,

ama öte yandan cevap verilmesi gerekli bir COVİD, Ukreyn-Raşa gerilimi, D. Akdeniz'de devam edeceği anlaşılan gerilim ki burada bize en büyük sürpriz Mısırla bir noktaya varmamız gelmemiz olur, bu Türkiye adına büyük bir kazanım olur ve D. Akdeniz'de ki tüm tehditleri bloke edecek güçtedir,. İsrail Yunanistan hattına Türkiye Mısır olarak girmek ve buna Libya'yı eklemlemek Yunanistan'ı yetmez Fransa'yı Akdeniz de bitirir,

7. kısaca USD düşmeli yoksa pala sıkışma alanı içinde çiğner,

USD yi takip

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

burada son olarak sıkışma alanı içine yeniden geri dönerek fiyatlarda kıçı sağlama almıştık,
    zaten bu dönüşün hepimiz farkındayız, bazılarımız bundan sonrasına sorular sorarlarken
    bizde her şey hazır olduğundan şunlara bakıyoruz:

*1480.09 alt (kalışa ayı başlangıç) / üst (kalışa boğa başlangıç

*sarı oklarla çevrili sıkışma alanı içinde (üçgen) 1480.09 un altına veya üstüne gelişebilecek
    trendleri ıskalamamak için minörden trade

*1480.09 altında kötümserlik için ilk yelpazeler, tersinde 1480.09 üstünde iyimserlik için ilk yelpazeler
    (yani örneğin 1480.09 altında bir kötümserlik için önce yelpaze üçlüsünü sonrada sıkışma alanını
    aşağı geçiyoruz,. tabi bunu minörden takip edersek iyi olur canımız yanmaz)

*ilk yelpazeler yukarı geçildiğinde (aşağı veya yukarı yönde) minör trade yerine
    günlük trade ye geçerek hedefe (bir sonraki yelpazeye gidiyoruz)

yeterince sonuncusu dün yeterince yazdık, 1480.09 üstü kalınmadıkça short sıkışma alanı da olsa devam ediyor,
    bu gün 3 lü yelpaze aşağı yönde geçilerek sıkışma alanı (üçgen) sınırında kapatacak duruyor,

rakam (1480.09) ve yelpaze (mavi) altında kalışımız shorttur

Sayfa 22/881 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •