Sayfa 525/853 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    siyonist kanal hâlââ bitcoin savunmasını yapıp MB ye yükleniyor. Kararı iptal ettirme çabasındalar.
    dünya gazetesi dahada ahlaksızca davranmış ve MB nin kripto parasını yasaklarken Türkiye Varlık fonuna(TVF) zarar verdiğini ileri sürmüş.

TVF nin yöneticisi imam tayyip.

TVF yi işe sokarak MB yi tayyipe şikayet ediyorlar, sana zarar veriyor demeye getiriyorlar.

MB nin kripto parayı yasaklaması benide şok etti doğrusu. Tamda yeniden abd ye ve batıya her konuda teslim olmuşken, onların parasını yasaklamak acaip bişey. Bunu neden yaptılar bende HENÜZ bilmiyorum. Bildiğim tek şey, bu insanlar kendi kişisel çıkarlarına olmazsa parmak oynatmıyorlar. Bunun arkasında ne olduğuda yıllar sonra ortaya çıkar.

Avrupa birliğinin patronu Almanya, abd kripto paralarını değil, Avrupa Birliği digital parasını savunuyor. Bir terslik olmazsa onlarda kendi kripto paralarını çıkaracaklar. (Kripto para = digital para)

Türkiyedeki siyonistler hergün her dakka abd kripto paralarını savunmaya devam ediyorlar. Bu siyonist ve siyonist uşağı kanallardan Türkiye kendi digital parasını çıkarmalı isteğini duydunuzmu.?
    Ben duymadım.
    Sabah akşam bitcoin diyorlar.

Bakalım MB nin bu kararını iptal ettirebileceklermi.

Bu insanlar bu ülkenin dostu değiller ancak bizim paramızla bizim emeğimizle besleniyorlar.

Selam, bol şans.

Ben araba kullanmayı biliyorum lakin ehliyetim yok. Resmi olarak bu işe nitelikli sayılmam. :P

2020 de Naci Ağbal kripto paramızı çıkaracaz hatta 2021 ikinci çeyrekte hazır olur falan bir şeyler demişti. Şimdi baktım doğru hatırlıyormuşum hatta kripto paramız için uzmanlar bile işe alınmış.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alicemal yeni tiyom erbos dursun burda fiyatıda sevdiğim rakamda 69
    alicemal tiyomuz şimdilik çalışıyor borsa kaç gündür gene yamuk yapıyor ama bu yan yan gidiyor
    almasakta tiyomuzu seyretmekte güzel
    bir halt olacağı yok.

alicemal sen sahillerde koşturup duruyon ama borsada fena şeyler oluyor dahada fena oalcak gibi
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alicemal sen sahillerde koşturup duruyon ama borsada fena şeyler oluyor dahada fena oalcak gibi
    Sebebi ne olaki acaba?

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Sebebi ne olaki acaba?
    sanırım ukrayna meselesi
    biden putine katil dediği gün uyanamadık
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün piyasaya bakmadım. Koşu günümdü.

Yabancılar satıp çıkıyorlar. Aylardır yaptıkları gibi. Yerlide satışın bitmesini bekliyor.
    Yabancılar MB başkanı ve kararlarını beğenmedi. Ana sorun MB nin bu yıl için belirlediği %5 enflasyon hedefi.(MB sitesinde https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...onun+Hedefleri) Dördüncü aydayız ve enflasyon %16. Kalan sekiz ayda her ay eksi enflasyon gelecekki %5 tutsun.

Hedefte mantık yok. Bu hedefi bu şartlarda ancak zeka seviyesi yetersiz biri koyar. MB nin başına getirilen adamın kafa yapısı eski icraatlarından belli. Bu hedefle bu adam ne yapar.? Her şey olabilir. Durum belirsiz.

yabancılar Bizim siyasilerden daha akıllı değil. Onlarda ortalığı berbat edip gidiyorlar. Hem kendileri büyük zarar yazıyor(viop da bi numara çevirmiyorlarsa), hemde borsada 100 binlerce kişiyi batıracaklar. Yüzbinlerce kişide lanet olsun deyip kalan parası ile çıkacak.

Zaten giren büyük paranın bence epey bir kısmı KOBİ lere şirketini kurtarsın diye verilen kredilerdi. O kredilerle beyinsiz patronların bir kısmı borsaya girdi. Haram paraları bir taraflarına giriyor şimdi. Tabi isteyen suçlu değil, veripte denetlemeyen suçlu.

Para piyasalarına bakmak zulüm haline geldi. İş bankası, yapı kredi bankası FK ları 3 lerde. Diğerleri 4 küsürde. PD/DD leri komik seviyelerde. Yinede satıyorlar.

Yapacak bişey yok. BIST yönetimide biz nasıl seyrediyorsak aynı mal lıkla seyrediyor.

Diceksinizki, milleti kurtarmak onun görevimi.? Milleti kurtarmak onun görevi değil ama BIST in güvenilirliğini sağlamak onun görevi.

3 F/K ile kârlı ve köklü bankalar %3 satılıyorsa anormal durum var demektir. Anormalliklere izin vermeyeceksin. Doğal yolla halledeceksin. Doğal yol da söylediğim FON.

BIST yöneticileri, bu kadar insan battıktan sonra yıl sonu iyi bir şey yapmışlar gibi milyonlarca lira prim alacaklar. İşlem hacminden prim alıyorlar. Düzeni güzel kurmuşlar.

Her neyse artık.

Tahmin edilecek bir şey yok.

Bol şans demekte komik olmaya başladı.

.
    Son düzenleme : alicemal; 19-04-2021 saat: 20:24.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    İşin traji komik yanı BOOTES'in temele tekniğe dayanmayan 1288 hedefine doğru gidiyoruz.

Normalde bu hedefe gülerler ancak gördüğünüz gibi gülecek durum yok. Sanki suriye ile yeniden savaşa girdik ve buna tepkiyi sadece bankalar veriyor.

Sayfa 525/853 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •