Sayfa 82/997 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunun özgürlükle falan alakası yok...yaşamazsan bilemezsin hala ortada virüs yok salgın yok diye dolaşan beyinsizler var mesela...maske takmayın falan diye twitterda topic açanlar buna destek veren beyinsizler var...

kayınbiraderim 50 yaşında sağlıklı bir insan corona oldu ve 10 gün yoğun bakımda yattı az kalsın entübe ediliyordu direkten döndü...yani öteki tarafa bir gitti geldi...

1 yıldır zaten özgürlüklerimiz kısıtlı ama bu keyfi olan birşey değil...buyurun çıkın sokağa hiçbir şey yokmuş gibi yaşayın bakalım sonu ne olacak? siz virüsü kaparsınız belki atlatırsınız ya ailenizde eşinize çocuğunuza anne babanıza bulaştırırsanız ve onları kaybedersiniz yine burada özgürlük naraları atacak mısınız?

kapanmak gerekirse kapanalım...virüs ilk zamanlarında ne doğru dürüst bir tedavi yönetimi vardı ne aşı...şimdi iyi kötü bir tedavi yöntemi var gibi bir yandan da aşı...bundan 1 yıl önce kapanmayla şimdi yapılacak bir kapanma arasında çok fark var...

kapanma olur mu hiç sanmıyorum...ama olursa itiraz eder miyim? kesinlikle HAYIR...

eğer durumumuzun şu ankinden daha iyi olma ihtimali varsa ben evimde oturur beklerim...bunu da özgürlüğüme müdahale olarak görmem aksine geleceğimizin daha iyi olması adına atılmış bir adım olarak görürüm...

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    İnsanlar kapatılmaya amma meraklı hakikaten yahu.

İlla bizi kapayın deyip duruyorlar.

Bir kısmı reel hayattan uzak üretimden uzak maaşını hesabına her ay geçen üretenlerin mal ve hizmetini tüketen kesim,
    Bir kısmı da mazo karakter.

Bu virüs tek bir kişiden yayılmadı mı? 84 milyonu hadi 1 ay kapattın diyelim; Sonra atıyorum Nijerya'dan enfekte biri gelirse ne olacak her şey baştan başlamayacak mı?

Çok korkan kendini korusun milletin özgürlüğünü kısıtlayıp durmasın yeter artık.

2. KY kağıtlarında resmen deprem var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Neden bunu bariz bu şekilde yapıyorlar
    MESELA ONLARI ELDE TUTAN 20-30 FON DÜŞÜNÜN. bunların büyüklerinden 2-3 tanesi,yangın çıkışına koşarsa,ve bu konuda kararlı olursa zaten çözülme hızlı olur.

zaten bu hisseler çok primli.2-3 büyük fon satmaya başlarsa arkadan hızlı gelirler...ve gizli yapmak zor.belkide dağıtımı daha önce yapmıştır..

Mehmet Abi geçen gün geldiğinde anlamalıydık. Birşey demeden gitti. Bugün yine gelirse döndük demektir. Yoksam gelene kadar sopa var ha

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    TOBO çalışırsa 1377 band hedefi.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burdan mal aldık ama gidişati hiç hoş değil, 4 tl ye gadden düşebilü bu meret
    Dominik Mokoko da herşey mümkün...

avrupa komple kırmızı. abd futureları tam sınırda.

şu ortamda tekrar yukarı denemesi çok zor.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kuzu 4.80 diyo ben 6.40 ın altına s..sen inmez diyom sen 4 e kadar indin
    Tl benim için bir hesaplama aracı değil artıkın... 0,5 cent altında alırım...

Sayfa 82/997 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •