Sayfa 906/1000 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Artık parti falan önemli değil. Olay başkanda bitiyor.bence imamoğlu başkan olacak.o da hata falan yapmaz.arkasında çok güçlü bir danışman ekibi var.danisman ekip neyi nasıl yapacağıni imamogluna söyler .imamoğlu da reisin ilk çıkışı gibi biz daha ne oldu nasıl oldu anlamadan başkan olur.bizim temennilerimiz elbet önemli de secim isi başka.o oynun kurallarını imamoğlu bilmese binali gibi bir rakibi iki kez evire çevire dovemezdi.
    o dediğin bir kre olur,hele hele mansur dururken böyle bi hata yapıcaklarını hiç sanmıyorum,İmam için çok şey yazarım ama mansur için bende dahil kimse tek biryanlışını yazamaz,

mansur burda,ciddi ciddi çalışıyor ve gönüllerde muthiş şekilde taht kuruyor,değişim olucaksa mansur ellerindeki en ğüçlü başkan,kıymet bilene.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Bana kalsa mansur daha iyi imamoğlu daha show adamı ama mansur olmaz.mhp kökenli olmak maalesef üstünde yük.imamoglu bence başkan olur.arkadaslar anlamadığıniz konu bu işin bir matematik konusu olması.imamoglu mansurdan fazla oy alır.benim ne dediğim veya gönlümüzden geçenler önemli değil olayın realitesi önemli.reis ilk seçildiğinde liberallere ne kadar sevimli gelmişti hatırlasanıza.taksime cami konusunu sordular fatih yapmamış ben mi yapacağım dedi.bu esneklik imamoglunda var mansurda yok.yoksa doğruya doğru mansur icraat adamı benim gönlümden geçen aday da o ama kim seçilebilir derseniz imamoglu derim hem de banko.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    o dediğin bir kre olur,hele hele mansur dururken böyle bi hata yapıcaklarını hiç sanmıyorum,İmam için çok şey yazarım ama mansur için bende dahil kimse tek biryanlışını yazamaz,

mansur burda,ciddi ciddi çalışıyor ve gönüllerde muthiş şekilde taht kuruyor,değişim olucaksa mansur ellerindeki en ğüçlü başkan,kıymet bilene.
    mansur'un doğu ve g.doğuda alacağı oyun genel ortalamasını ne kadar aşağı çekeceğine dair hiç araştırma yapılmıyor..

4. kök/köken siyasette o kadar öenmli oldugunu sanmıyorum,dedğiniz ğibi şovmen ama insanlar ciddiyet ister,bende realite ğerçeği yazdım,

yapıcakları son hata olur,mhp li felanda değilim ,11 yıllık ankarılıyım,neyse uzarda uzar,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Burda özgür özel diyor ki reisin bu 128 milyar doların satışından haberi yoktu,öğrenince beratı kovdu ona bu satışı haber veren naciyi görev başına getirdi.Olay böylemi olmuştur,forumdaşların fikrini cidden merak ediyorum.
    Bu hikayenin birebir aynısını eski bir AKP liden Kasım ayında dinlemiştim. Doğruluğunu bilemeyiz ama ihtimal dahilinde. Yani kuru kontrol etmek için sattığını biliyordur ama kasayı boşaltıp eksiye geçtiğini söylememiş ya da anlamamış olma ihtimali var.

Bu secim çok önemli mansur ımamoglunun tarzında değil.imamoglu daha fazla oy alır.onemli olan bu aşamada bu.yoksa elbet herkesin gönlünde ayrı bir aslan yatar.imamoglu istanbulda reise karşı yarıştı ve iki kez onu yendi.

7.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Bu hikayenin birebir aynısını eski bir AKP liden Kasım ayında dinlemiştim. Doğruluğunu bilemeyiz ama ihtimal dahilinde. Yani kuru kontrol etmek için sattığını biliyordur ama kasayı boşaltıp eksiye geçtiğini söylememiş ya da anlamamış olma ihtimali var.
    reisin merkez bankasında tek adamı olduğuna inanmıyorum
    yani damat dışında bilgi kaynağı yoktu, damat öncesi veya sonrası dahil olmak üzere..

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    CDS patır patır neden düşüyor bilgisi olan paylaşabilir mi? olumlu durumlar neler acaba?
    Aklıma gelenler kısaca; USD 10 yıllık tahvil faizleri ve DXY bir miktar gevşedi. Usd bulunurluğu nispeten bollaştı ve kolaylaştı. Düne kadar Vix te geriliyordu. Vix düşünce tüm CDS ler olumlu etkilenebilir, başka özel bir durum yoksa

Sayfa 906/1000 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •