Sayfa 681/883 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    tamamen katılıyorum benimde beklentilerim sizinle paralel..mart ayı ihracat diğer 2 aya göre nasıl geldi biliyormusunuz..bir de ilk çeyrek kar tahmini beklentiniz var mı
    Bilançonun gelmesine az kaldı. Bir beklentim var. Gerçekçi olmaya çalışıyorum.

İlk çeyrek verileriyle birlikte yıllıklandırılmış olarak 8-8.5 TL HBK bekliyorum.

2. AK Yatırım'ın Vesbe tahmini:
    Ciro: 2,9 milyar
    Favök: 464 milyon
    Net Kar: 290 milyon

https://twitter.com/bayraktarekrem/s...839808/photo/1

Yarın öğreneceğiz. Benim net kar ve ciro tahminime yakın bu rakamlar.
    Soru şu ki, bu rakamlara nasıl tepki verir?

3.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    AK Yatırım'ın Vesbe tahmini:
    Ciro: 2,9 milyar
    Favök: 464 milyon
    Net Kar: 290 milyon

https://twitter.com/bayraktarekrem/s...839808/photo/1

Yarın öğreneceğiz. Benim net kar ve ciro tahminime yakın bu rakamlar.
    Soru şu ki, bu rakamlara nasıl tepki verir?
    ben 2 hafta önce yadım 200 250 arası 300 olursa çok güzel olur diye.. birileri 600 üzeri bekliyodu

4. Yarın bilanço ile birlikte 1.taksitlerin yatırılma tarihi de açıklanır muhtemelen.. 30 mayıs tahminim
    OMAHALI

5. Sizi forumda görmek güzel. Hoş geldiniz.
    Tabi vesbe gibi temettücü, büyüyen ve iyi yönetilen şirketin radarınızda takılması doğal ama sizin gibi arkadaşlar bu forumda olması bizlere artı değer katıyor.
    Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum.
    Son düzenleme : KADRAJ; 22-04-2021 saat: 10:53.

6. Arkadaşlar 55 lira civarı bir denge oluşturacağını düşünüyordum. Ben bir süre önce ufak al satlar yapıp lot sayımı arttırabildim. Şimdi %100 Vesbe'deyim. Bilançoyu bekliyorum. Tahminimi buraya yazmak istiyorum. Tarihe not düşelim:

1. Dahilde işlem belgelerine göre yılın ilk 3 ayındaki ihracat USD bazında yaklaşık 220 milyon civarındadır.

2.Buradan hareketle toplam satışların yaklaşık 3-4 milyar TL aralığında olacağını düşünüyorum.

3. Yılın başındaki düşük Euro ve görece pahalı ham madde nedeniyle marjların baskılayıcı etkisi ile karın 225-300 milyon TL civarında geleceğini düşünüyorum. Kendi simulasyonumda 272,8 milyon gibi bir net kar rakamı çıkıyor.

Bu arada geçmiş yıllarda bu çeyreklik tahminlerimi hep olumlu yönde şirketin geçtiğini söylemeliyim.

7. Ben fiyata takılmadan şirketin işlerine, hedeflerine ve yönetimine yatırım yapıyorum. Eğer fiyatı düşerse daha düşükten üzerine ekleme yaparım yani "no problem". O yüzden sonuç ne olursun sizlerinde ekrana takılıp kalmamanızı tavsiye ederim. Zamanla yatırımlarınızın meyvesini toplamak için onları toprağa dikilen bir ağaç fidesi gibi değerlendirmenizi isterim. Önce dikin ve zamanla sularmış gibi üzerine ekleyin. Uzun vadede meyvelerini Temettü olarak toplarsınız. Ülkemizin içinde olduğu durumlar nedeniyle fiyatlar istikrarsız olabilir. Önemli değil. Önemli olan uzun vadeci olabilmek.

8. Sayın kadraj küçük yatırımcılara rehber olacak güzellikte bir mesaj yazmışsınız umarım uzun vadede sabredenler olarak keyfini çıkaracağımiz bir yatırım olacak vesbe, inşallah 300 civarında kar ile açmisizdir ilk çeyreği artık akşam belli olur nedir ne değildir

Sayfa 681/883 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •