Sayfa 925/1000 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Sn balık kusura bakmayın yabancı uyruklu bir sahis sinirlerimi bozdu.haklisiniz.neyse ne yazarsa yazsın cevap yazmayacagim.gereksiz şeyler yazıyorum.amirallere gelince o olayı yakinen biliyorum zaten benim abim asker çıkışlı o insanlarla devre arkadaşı.elbet amirallerin o konuda masumiyet anlamında tek bir sikintilari
    yok oyna getirildiler bence.ama sonuç ne oldu.maksat hasıl oldu mu.hem amiraller hırpalandı.dedikleri şeylerin içeriği gitti anlamsız içeriksiz bir darbe tartışması ortaya atıldı.esas usule kurban gitti.sizce yanılıyormuyum

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Görünmeyen resim için başka bir resim yükleme sitesini deniyorum..
    Sn İzmirli_hoca teşekkürler..

3. netlik denemesi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Çözünürlük yüksek olabilir mi acaba
    Başka bir sorun var ama çözemiyorum..

Benim makinalarda her şey çok net..
    Attached Images Attached Images

4. adam isterse 16 yıllık yüksek okul bitirsin kara cahilin daniskası
    zamanında fikrimizi söyledik millet aramızdaki tartışmaya istinaden zannetti
    şimdi sizi hiç böyle görmedim diyen mi istersin, soytarılığı fark eden mı istersin..!!

ABD’den Türkiye’ye seyahat yasağı

ABD Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına Türkiye’ye seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Bakanlık uyarısına gerekçe olarak, artan vakaları ve 'terörizm ile gözaltı riskini’ gösterdi.
    https://www.karar.com/abdden-turkiye...yasagi-1613721
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Terörizm!????
    Gözaltı riski ne anlama geliyor.????
    Bidenin 24 nisanda ne söylemeyi düşündüğü.!!!
    Halk bankası davasında davanın yönü.!!
    Yani Halkbank davasına devam edilecegi algısı.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ABD’den Türkiye’ye seyahat yasağı

ABD Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına Türkiye’ye seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Bakanlık uyarısına gerekçe olarak, artan vakaları ve 'terörizm ile gözaltı riskini’ gösterdi.
    https://www.karar.com/abdden-turkiye...yasagi-1613721
    seyahat yasağı ibaresi tamamen sitenin sallaması
    olay seyahat tavsiyesi, kararın üstünde yazıyor zaten travel advisory diye..

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Birbirinizi kırmanıza hiç gerek yok...

Dün Rabia İhvan diyenler bu gün Sisi ile dostluk grubu kuruyorlar...Yarın IMF le de anlaşırlar ya da AB-D ile ...Yeterki koltuk gitmesin...

Bu gün yaşadıklarımızın başında adama seçme hakkı tanıyan CHP yönetimidir , dokunuzlığın kaldırılması ile hedefe muhalefet oturtulacağını bile bile anayasaya aykırı olmasına rağmen AKP ye destek...ekmeleddin minedir bu tip adamları aday göstermek gibi garip davranışlar ...Neyse Dediğim gibi Recebi , Tayyip yapan CHP dir ,

Umarım kendilerine çeki düzen verirler yoksa Ankara istanbul adana mersini bir daha rüyalarında göremezler....

Heyşeyin hayırlısı
    katılıyorum,haklısınız...

Sayfa 925/1000 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •