Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
Þerefini kaybetmiþ vede olmayan bir Amerikan köpeðini karþýsina alýp resim çektiren ve ardýndan bu yýl ihlaslarin yýlý olacak diye beyan verenlerin onuru gururu varmýdýr.

Amerikanin yahudi kýrmasý köpek mu ca it le iþ tutup milleti pusuya düþüren elbet hesabýný günü gelince verecek .

Zalimlerin zulümleri dört bir yaný sardiysa elbet ilahi adalet te yakýndýr. Evet hedef 2023. Dört gözle artýk zalimlerin sonunun geldiðini de görmek istiyorum, biz ben yýllarca bu zalimlere oy verdik verdim. Gerçeði ancak gördük. Yazýklar olsun ...

Milletle iç içe olacaklar diye getirdik saraya kuruldular milleti itelediler . Allah büyüktür elbet. Dinimizi alet edip kullanmalarýna garibana zulmetmelerine elbet Rabbimde müsade etmeyecektir,

Mu ca it de elbet bedbaht olacaktýr. Ýt diyorum cunki mucahid müslüman adý . Bu yahudi kýrmasý.
Hocam yanlýþ anlamayýn sadece bende ihlastayým ve yazdýklarýnýza birkaç kelime eklemek isterim. Ben uzun süre çalýþmadým iþ yoktu vs vs. Allah a þükür durumum iyi ama ben daha kötü günlerde siyasete vurmadým evet devletin kontrol mekanizmasýnda hata var. Ama bu sizin yaþadýðýnýz borsada ilk defa olmuyor. Ha oy vermeye veya vermemeye gelince ben parasal olarak çöktüðümde ona görede davranmadým. Evet haklýsýnýz birçok yazdýðýnýzda. Ama Borsa yatýrýmcýsýysanýz bu hissenin ve birçok bunun gibi hissenin yaptýklarýný bilerek gireceksiniz. Ben bunlarýn hepsini göze alarak girdim. Ha beklentimden daha aþaðý indi ama durumu kabullenebiliyorum. Evet kaybýnýz belki çok büyüktür. Ama bugün ABD de dahi bu durum Kriptolarda ve bazý hisselerde yaþandý.

Dini alet etmeye, Din bugünmü alet edildi sizce. Neden bu serzeniþ. Çünki ucu size ve bana dokundu. Önemli olan her zaman hakkaniyetli olabilmek. Hakkaniyet ise þu ayet ile çok güzel anlaþýlýyor “Bir kavim kendini bozmadýkça Allah onlarý bozmaz.” (Rad, 13/11) Yani biz durumu uzaklarda aramayalým hocam. Herþey bizden kaynaklý.