Çakar. Btcye çakarlar onsa çakarlar borsaya çakarlar. Çakarlar ha çakarlar Maliyeti 20 şey olana çaksa ne olur çakmasane olur.
Çakar. Btcye çakarlar onsa çakarlar borsaya çakarlar. Çakarlar ha çakarlar Maliyeti 20 şey olana çaksa ne olur çakmasane olur.
O egeli ben değilim
Haber sitelerinde artık coin yüzünden intihar etti, coinci kaçtı, yok o coin yuzunden battıcılar da yazmaya başladıysa coinden dönen paranın nereye geleceği malum..
avantaj derken ?
bende gördüğümü resmedeyim..
*karşılıksız para basılıyor dendi. çağre kripto dendi.. arkası bomboş olan parlatıldı.
*geleceğin parası dendi.. paranın doğasına ait hiç bir özelliği yoktu.
*herkes kullanacak yeni çağ dendi.. 100k kişiye ulaşınca bütün btc ler hesaplarda birikmişti.
geriye aşağıdaki multi milyonların dar havuzda hezeyanı kaldı.
*devletlere dikleniyoruz, devrim dendi. devletlere sıra gelmeden, dolandırıcılar içinden geçti.
*network/dijital çağ dendi.. sincan da elektrikler gitti 50% network patates oldu..
*bankalar komisyonu çok alıyor dendi.. komisyonlar bankayı geçti.
*takip edilemez dendi.. çalanlar bayram etti.
daha sayayım mı ?(daha milyarlarlara hizmet verecek bu sistem.)
** kullanıcı ekonomik kültürel profili ile bir çalışma var.. bulun okuyun..
tarihin en kapsamlı, en organize ponzisi...
tester düzeyinde de akıl tutulması.
Kriptonun en büyük avatajı yaptığınız işlemin, gönderdiğiniz paranın ne pahasına olursa olsun karşı tarafa ulaşabilmesi. Devletlerin böyle bir kontrolsüzlüğe izin vereceklerini düşünmek büyük saflık olur.
Bizim kripto ile ödemeleri yasaklamamızın arkasında yatan nedenlerden birisi hiç söylenmese bile bu olabilir. İnsanları koruyoruz kısmı da doğru ama bahsettiğim kısım asıl önemli olan tarafı.
Alıp satıp, borsalara komisyon bırakacaksanız oynayın deniyor ama iş kriptoyu gerçek amacı için kulanmaya gelince yok öyle.
VISA, MC, Troy bilmemne bunlar taş mı yiyecek?
Zaten kriptonun bu şekilde kullanılmak üzere yetecek bir altyapısı da yok. İşlem ücretleri bankaları bile katladı en büyük 2 coin'de.
Paranın üstünde merkez bankası başkanın imzası bundan var sanırım. Merkez bankası demek adı üstünde sınırsız güven demek.
Yukarıda bir forumdaş tablodan bahsetti mesela orada güvenilen veya beğenilen resmin kendisi değil resmi çizenin imzası yani hesap aynı hesap.
Bu kripto paralar aslında spekülasyon aracı olmadan önce bu güveni inşaa etmek için çıktılar sonra çılgınlığa dönüştüler.
Ekran kartı piyasasını pattılar. Elektriği hunharca harcadılar. Geçen haftalarda öğrendik ki , çinin bir bölgesinde elektrik ucuz diye doğrulama işlemi yapan sunucular orada toplanmışlar. Birden anladık ki merkezi olmayan paranın işlemlerinin bir bölümü meğerse işlemleri etkileyebilecek merkezdeymiş.
https://www.google.com.tr/amp/s/fina...110000621.html
Hala paranın özgürce seyahat edebileceği swift vs sisteme ihtiyaç duymayan, mal takası gerektirmeyen bir yola ulaşabilecekmiyiz merakla bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Adamın biri 2010 yılında 10.000 bitcoin ile iki karışık pizza almış.
Benim kriterim budur. Üstü köpüktür. Ve fiyatı birgün bu seviyelere gelebilir tekrar.
Yatırım yapanlar dikkati olsun bence.
Yer İmleri