Sayfa 260/1002 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Kavcıoğlu: Reel sektörün ihtiyacı MB'nin rezervinden karşılandı

Kavcıoğlu: Merkez bankası bireylere dolar satmıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kavcıoğlu: Merkez Bankası dünyanın en şeffaf merkez bankalarından biridir. Gizli kalsaydı, biz kimseye 128 rakamını söylemedik. Bu arkadaşlar bu sayıyı nereden aldılar?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bloomberg kaynaklarına göre Biden, Erdoğan’a yarın yayımlayacağı açıklamada Ermeni olaylarını “soykırım” olarak nitelendireceğini söyledi.

MASAK, işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin hakkında inceleme başlatırken, banka hesaplarına bloke koydu

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kavcıoğlu: Türkiye'nin tüm altınları şu an Merkez Bankası'ndadır. Şu an bu yıllık 50 ton 1-2 yıl içerisinde 80 tona çıkacak inşallah.*Önümüzdeki hedef, rezervleri daha kalıcı, güçlü şekilde oluşturmak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    çayı çocuk ne yapsın bir kutu çikolata verip sevindirseydin bari o evdeki çocukları!Valla ses tonundan ben bile korktum çikolata sizin olsun derdimben olsam
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 260/1002 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •