Son dakika: ABD Dışişleri: Yarın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıdığımızı açıklayacağız.
Son dakika: ABD Dışişleri: Yarın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıdığımızı açıklayacağız.
Merkez bankası başkanını izliyorum hazırlıksız ve zayıf açıklamalar yapıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kavcıoğlu: Türkiye'nin tüm altınları şu an Merkez Bankası'ndadır. Şu an bu yıllık 50 ton 1-2 yıl içerisinde 80 tona çıkacak inşallah.*Önümüzdeki hedef, rezervleri daha kalıcı, güçlü şekilde oluşturmak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Güncel konular soruldu. Önemli...
Bir anı anlatıyor, devalüasyon yapılacağı zaman MB çalışanları evlerine gitmezlermiş, bilgi sızmasın diye..
İyi de başkan, aynı şey işte, siz hazine kamu bankaları platformu üzerinden bunun tersini yaptığınızda da, aynı bilgi sızmış olmuyor mu yaw...olay bu zaten, bunu öğrenenlerin piyasalara, fx, vadeli, v.s. pozisyon almasını nasıl engelleyeceksiniz..bunların telefonlarına el mi konmuş, hepsi bankaların işlem odalarına mı hapsedilmiş..
Kafalar karışık..neyse...benden bu kadar..
En azından inkar etmiyor, olanı söylüyor...reel sektörün yüksek döviz borcu karşılanmış..tabi arada kaçan yabancı sermaye de düşük kurdan alım yapabilme şansına kavuşmuş oluyor...vesaire, vesaire..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıklamasına göre, ikili ilişkilerin stratejik doğası ve karşılıklı çıkar ilişkileri temelinde işbirliğinin genişletilmesi amacıyla birlikte çalışmanın önemi hususlarında mutabık kalındı
Erdoğan, FETÖ’nün ABD’deki varlığı ve ABD’nin Suriye’de PKK-PYD terör örgütüne verdiği destek gibi konuların çözüme kavuşturulmasının, Türk-Amerikan ilişkilerinin daha ileri seviyelere taşınması için önemli olduğunu ifade etti
İki lider, Haziran ayında düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi’nde görüşme konusunda anlaşmaya vardı
Yer İmleri