Sayfa 232/997 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop XXXIII

Gelecekte ne ile karşılaşacağımızı göstermek adına bir örnek.

Türkiye’de 1915-1923 arasında el konulan Ermeni mülkleri Amerika’da dava konusu olmaya devam ediyor.

http://www.agos.com.tr/tr/yazi/16298...en-vazgecmiyor

İncirlik Davası: ABD yargısı TCMB ve Ziraat Bankası lehine karar verdi

http://www.agos.com.tr/tr/yazi/22790...ne-karar-verdi

ABD'li Ermenilerin Türkiye'den tazminat ve toprak hayalleri suya düştü
    ABD’deki Ermenilerin 1915 olayları dönemine ilişkin aileleri adına istedikleri tazminatlar ve araziler için açtıkları davalarda California Temyiz Mahkemesi ret kararı verdi

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abdli...-dustu/1564329

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    FİRAVUN ,insanı temsil eder,akılsız yaratık
    Allah'ın ayetlerini kafana göre yorumlamak serbest olsa da,doğru değildir..!
    İnsanda malum kişidir.. ! Arkasından giden ahmaklarda malumun,malumudur..!
    İnsan aşkını ilan ettiği gücü tanımaz mı keremalkm... Dikkat et bu Aslıya benzemez... )))

hanım 1. aşıyı olmasına rağmen 2. kez pozitif çıktı pazartesi test yaptırdık negatif çıktı oysa belirtiler o zaman vardı perşembeye kadar belirtiler fazlasıyla artınca 2. testi yaptırdık. pozitif çıktı bu defa. dolayısıyla ailecek full karantinaya alındık 2. defa bende bu defa öksürük boğazda yanma hafif ateş olmasına rağmen testim negatif çıktı. bakalım karantinanın bittiği güne kadar pozitif olmazsam ayın 4 ünde 2. aşı randevum var

demek ki aşıda hikaye olabiliyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hanım 1. aşıyı olmasına rağmen 2. kez pozitif çıktı pazartesi test yaptırdık negatif çıktı oysa belirtiler o zaman vardı perşembeye kadar belirtiler fazlasıyla artınca 2. testi yaptırdık. pozitif çıktı bu defa. dolayısıyla ailecek full karantinaya alındık 2. defa bende bu defa öksürük boğazda yanma hafif ateş olmasına rağmen testim negatif çıktı. bakalım karantinanın bittiği güne kadar pozitif olmazsam ayın 4 ünde 2. aşı randevum var

Geçmiş olsun Ayhan başkanım.
    Sağlık, sihhat, afiyet dilerim.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. Ekonomik, siyasi, politik, ahlaki... Azıcık "bilgi" ve referansları malum basın, maluma ait çevrelerin sosyal medya hesapları,
    kulaktan kulağa işleyen propaganda aygıtından ibaret olan...
    Malum çevreden veya referanslı olsa, ilkokul mezununun karşısında esas duruşta bekleyecek adamlar,
    gelip uluslararası ilişkiler, siyaset, büyük resim dersi veriyor ya... Ben ona yanıyorum.

Tarihin en büyük bütçeli savunma sanayi projesine F-35 oyuncağı demiş birisi de...
    Yahu biz de seviniyoruz İHA/SİHa ürettiğimize de...

Başka yerlerde
    -"İHA-SİHA' mız savaş kazandırdı, oyunu değiştirdi..." diyip.
    Gelip F-35' e oyuncak diyen adam da... Ne bileyim.

Bi de hepiniz mi demagogsunuz kardeşim?
    Adamın söylediğini alıp, eğip büküp,
    -"Vatan-Millet, Sakarya, Bayrak!" a taşıyıp üst perdeden konuşmalar falan...

Komple akıl hastanesi oldu memleket yemin ediyorum.
    Forum yazılımını kahveden okey oynarken bağlanmayı engelleyecek şekilde değiştirmek lazım.

6. Meselenin özü şu dur:
    1-Ekonomik olarak,
    2-Coğrafi olarak,
    3-Askeri olarak kuşatılmış durumdayız.

Sözde NATO üyesiyiz, fiilen değil.
    Askeri, ekonomik olarak bağımlıyız.
    Yunanistan dahil bütün atarlananlar gittiğimiz yolun bilincinde.
    Yakında eskiyecek F16 filosunu bile uçurabilecek, yedek parça, lojistik ihtiyaç vb. yi temin edememe ihtimalimiz var.
    Hem de adamlar Fransız Rafale ve F-35' lerle yenilerken hava gücünü.

O gün gediğinde hamasetle savaşırız yine.
    Niye? İman dolu göğsümüz var.
    İman dolu göğsümüz de olsun ama... Silahımız da olsun kardeşim.
    Buradan demagoji üretip, "köpekleri mi olalım?, bayrağımızı mı değiştirelim?" diyecek adam da ne bileyim?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Geçmiş olsun. Aşının tam etkinliğe ikinci aşıdan 11 gün sonra ulaşıyor diye biliyorum. Önemli olan hafif atlatmanız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Obblomovv, burada f35in pahalı ve arızalı bi oyuncak olduğunu gösterecek başta Beyazıt Paşanın değerlendirmelerini paylaşıp rahatsızlığının üstünü örtecek değilim...

Evet f35 pahalı ve bozuk bir oyuncaktır ve dünyada bunları hangarlarına kilitleyecek hem uçan hem de vuran sistemler vardır...

Ama önce 70-80 yıldır batı ile yatıp batı ile kalkan beyinleri sahiplerine iade etmek ve bu milleti o esaretten kurtarmak gerek...

Batı ile yatıp kalkan beyniniz elbette teslim olmadığımız olmak istemediğimiz için kuşatıldığımızı anlayamaz...

Çıkış yolunu dün yazdım bugün bir amiral de makalesini yazmış...

Bul ve oku...

İyi gelir, beyne faydalı diye biliyorum...

Bu arada her şeyin başı SAĞLIK...

Geçmiş olsun başkan...

Sayfa 232/997 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •