Originally Posted by 
fenerLEE

Bekleyın  goreceksınız bu  fıatları bır  gun  soyle  telafuz  edecegız  .Vaybe bır  zamanlar  50.00 lardaydı  dıye.YTD
Rakam verıp  kımsenın kafasını karıstırmak ıstemıyorum.Bende 250 lot var.Pazartesı  dahada  artabılır lot sayım.
Kront Nısan ayı  bılemedın Mayıs  ayının flas  hısselerınden bırı olabılır YTD

Originally Posted by 
ysf49

Haftalık takasta teb 29500 daha almış.toplamda 740000 olmuş.eğer bu kadar malın turşusunu kurmayacaksa  ne yapacak acaba.yoksa onlarda bizim gibi uzun vadecimi?.ayrıca kront 26 tl de yaptığı  gibi 4 aylık bıktırna bezdirme silkelememi yapıyorlar.ilk çeyrek bilanco iyi gelirse bu kadar çok beklentiye ivme kazandırabilir.birde  thodexin arnavutluğa kaçan patronu geçen sene siber saldırıya uğradıklarıni bu siber saldıri sonucunda 25 ila 30 milyon tl zarara uğradıklarıni ve bu zararı müşterilerine yansıtmadıklarıni söyledi.Anlamakta zorluk çekiyorum şirketler siber saldırilardan bu kadar zarar etmeyi neden göze alıyorlar.halbuki çok basit  bir yöntemi var.çare kront ile anlaşmak.Valla bizde nasıl uzun vadeciysek artık krontu sahiplendik birde bedavadan  siber güvenliğin önemini anlatiyoruz.herkese iyi iftarlar bol kazançlar.ytd.

Teb ne yapacagını bekleyıp  gorecegız.Sabreden  meyvelerı  toplar  .Ayrıca dedıgım gıbı lıt sayımı artırıyorum

Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı  Degıldır.

Yer İmleri