Sayfa 8/1002 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    7 günden fazla geçmişse belirtiler başlayalı antikor testi yaptırın, iki antikor var lgM lgG, PCR negatif, lgM pozitif, lgG negatifse şu an hastalığın erken evresindesiniz demek, aslında bu bütün diğer hastalıklar için de aynı ama onlarda PCR veya hızlı tanı testi gibi şeyler yok sadece lgM lgG bakılıyor bir tane daha vardı galiba. Mesela yaşlılarda bunlara bakılır düşükse aşı yapılır sadece lgM yüksekse şu an hastasın denir.

Şurada anlatmış;
    https://hisarhospital.com/covid-19-p...n_Klinik_Onemi

Özel hastane veya laboratuvarlar var, yapıyorlardır şu an..
    https://www.duzen.com.tr/tr/art/1359...an-yaptirilir?

Tabi bu PCR veya antijen testinden daha geç, virüs kana karıştıktan sonra ideali 14 gün sonra sonuç veriyor. Siz aşı olduğunuz için bunlar sizde pozitif çıkar. Aşılamadan en az 3 ay geçseydi, lgM düşük lgG yüksek çıksaydı hasta değilsiniz, geçirmişsiniz, aşılanmışsınız demek olurdu, ama aşılamadan az zaman geçtiği için ikisi de yüksek çıkar. Karışık bir durum.

Gene en doğrusu PCR baktırmak gibi görünüyor. Tabi göğüs tomografisi çektirmek gibi yollar da var.
    sorun şu anda kaarantinada olmam ve hiç bir kurumun an itibariyle bana sağlık hizmetivermemesi 2 gün geçsin bakacağım duruma
    bir halt olacağı yok.

2. Ayhan bey
    Olduğunuz aşı hangisi acaba?
    Sinovac ise koruyuculuğu yoktur. 2 nci dozu yaptırır ve 14 gün geçerse koruyuculuğu oluşur.
    Bu sebeple muhtemelen Covid olabilirsiniz....Tomografi kesin sonuç verir. Testlerden daha güvenlidir..
    Bu sebeple beklemeye gerek yok. Pazartesi sabahı devam ederse şikayetleriniz gidin kendinizi kötü hissettiğinizi söyleyin..Gereken adımlar atılacaktır ..

3. ABD ile ilişkiler ikiye ayrılıyor:

Türkiye-ABD ilişkileri

Erdoğan-ABD ilişkileri

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...sliyor-1830814

Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Ayhan bey
    Olduğunuz aşı hangisi acaba?
    Sinovac ise koruyuculuğu yoktur. 2 nci dozu yaptırır ve 14 gün geçerse koruyuculuğu oluşur.
    Bu sebeple muhtemelen Covid olabilirsiniz....Tomografi kesin sonuç verir. Testlerden daha güvenlidir..
    Bu sebeple beklemeye gerek yok. Pazartesi sabahı devam ederse şikayetleriniz gidin kendinizi kötü hissettiğinizi söyleyin..Gereken adımlar atılacaktır ..
    sinovac oldum zaten etkisi 2. aşıdan sonra olduğunu biliyorum
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sinovac oldum zaten etkisi 2. aşıdan sonra olduğunu biliyorum
    O zaman öncelik tomografi...

6. Binance dolar kuru 8.16

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Binance dolar kuru 8.16
    Ykb internet subesi satıs 8.6477 .bi miktar aldım.ytd

8. Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ediyorum. Bu corono dünyada biter bizde bitmez. Ülkede iyi giden hiçbir şey yok vurgun talan dışında bu arada pazartesi dolar 10 liraları görür mü acaba görmese bile 8.80 i geçmeyi dener.

Sayfa 8/1002 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •