Sayfa 27/822 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6576 madde; 209 - 216 arası.

Konu: EndeksS

1. 60 hafta takip ediyorum,

21 aralık 2020 de başladı, 4 şubat 2022 de son bulacak,

ana düşüncede bu 60 haftanın 60 haftasını da short görmekteyim, ancak aralarda inişler çıkışlar mutlaka olacak ve sırasında bunlara burada eşlik ediyor ve edeceğiz
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. bu 60 hafta daha öncede açıkladığım üzere

11 hafta bitti, 21 aralık 2020-05 mart 2021
    12 hafta buradayız, 08 mart2021-28 mayıs 2021
    12 hafta
    8 hafta
    17 hafta

şeklinde

3. buradayız dediğim bu 12 hafta ise kendi içinde,

2 hafta yatay, bitti
    6 hafta düşüş, bu hafta son haftası, 26 nisan pzt başlayacak-30 nisan cuma bitecek
    4 hafta yükseliş, önümüzdeki hafta, 03 mayısta başlayacak (6 haftalık düşüşe karşılık gelecek bir tepki yükseliş hareketi de olabilir)

4. Bu haftaki Bist kapanıs Beklentim + ......Dövizde beklentimse ise - bir haftalik kapanış.....Pazartesi günleri tahminleri genelde zor olsada bana göre eksi bir günlük kapanış olma ihtimali daha ağır basiyor... bakalım ne olacak..

5. yani bu içinde bulunduğumuz 60 haftanın 12 haftası her ne kadar bütünde short olsa da,

12 hafta kendi içinde yukarıda belirttiğim gibi ve ben 03 mayıstan itibaren bu son düşüşlere (6 haftalık düşüş ve bunun son haftasına biden/sözde ermeni soykırımı ile girdik) karşılık gelecek bir tepki hareketi veya yükseliş diyelim bekliyorum,
    bunu burada c e s u r c a yazmam gerekir,..

bu bir yatırım tavsiyesi değildir, yorumdan ibarettir

6. bu birinci analiz,
    ikinci analiz de ise malum grafikler veriyorum ve bu grafiklerde hedef c>1813.9 idi,..

bir boğa hareket ki bu damadın istifası ile başalayan hareketti, buna göre c>1813.9 yapması halinde short kriter sağlanmış olacaktı
    ve bu yukarıda bahsettiğim 60 haftalık short zamanın içinde long drive olacaktı,..

ancak damadın istifası ile başlayan bu hareket, MB başkanın ağbalın görevden alını ile son bulduğu bir tarafa,..
    fiyatlar grafiklerimde sıkça gördüğünüz 1480.09 unda altına gelerek bahsettiğim short kriter c>1813.9 u da bloke etti ve boğayı kilitledi, bkz geçmiş anlatımlar

7. şimdi bu bahsettiğim 03 mayısta başlamasını umduğum 4 haftalık tepki yada yükseliş hareketine bu meyanda
    1480.09 a göre bakacağız,..

daha buna var, önce bu 6 haftalık düşüşün son haftasının bu hafta 30 nisan cuma dahil bitmesini bekleyelim,

8. üstte TL grafik, altta aynısını USD bazlısı, ve yeşil boncuk,

yeşil boncuk USD göre oynak halde şayet fiyatlar kırmızı yelpazedeki USD baskısından kurtulabilirse,

yeşil boncuk devreye girer, ancak hali hazırda geçen hafta başlayan USD baskısı devam etmekte, önce bu kalkmalı, tepki veya yükseliş den söz edelim,..
    Son düzenleme : indregandi; 26-04-2021 saat: 01:21.

Sayfa 27/822 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •