Originally Posted by boschyatirim Tek hisse ise erdemir 2 li portföyse erdemir arçelik YTD. Not: Buralardan başlamayı düşünüyorsa aşağı doğru piramid yapsın. Abim arcelik temettuyu vermedimi zaten?
Uzun vade için ek olarak toaso ve enjsa da düşünülebilir. Ytd Originally Posted by Webster Abim arcelik temettuyu vermedimi zaten?
Originally Posted by Webster Abim arcelik temettuyu vermedimi zaten? Kadife alsın
Originally Posted by Tasarrufcu Uzun vade için ek olarak toaso ve enjsa da düşünülebilir. Ytd Tsklr ustadim Originally Posted by myfinans Kadife alsın Soyledim ama dinlemedi Beni gazlamak icin Abi biz sen gibi zengin degiliz dedi. Kendimi osmanli naziri zannettim bir an 🤭
Originally Posted by Webster Abim arcelik temettuyu vermedimi zaten? 2020 temettusunu verdi. Bundan sonrası için dedim. Az az toplamayı düşünüyor dedin ya.
Originally Posted by boschyatirim 2020 temettusunu verdi. Bundan sonrası için dedim. Az az toplamayı düşünüyor dedin ya. Abi ben bir turlu 2021 e gecemedim 🤭🤭 Hala imza atarken tarih alanina 2020 yazdigim oluyor Pardon🤭🤭
Originally Posted by Webster Abi ben bir turlu 2021 e gecemedim [emoji2960][emoji2960] Hala imza atarken tarih alanina 2020 yazdigim oluyor Pardon[emoji2960][emoji2960] Yani yatirima bir yerden ya azar azar gircen. Yada parani altın dolar veya fon yapıp sabirla borsanin düşmesini bekleyecen toplu girecen. Hangisi mantikli dersen, tabi ki 2.si. Ama borsanın 1.kuralı sabır 2.kuralıda stratejidir.
borsa artı yapar. bidon'un açıklaması hukuki bir geçerlilik içermiyor. ben artı yapacağını düşünüyorum.
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Forum Rules
Yer İmleri