Sayfa 170/1002 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bir arkadaş da yazdı daha önce. İki aydan önceki getirisini kaale almayın. O tarihten sonra bambaşka bir yapıya evrildi.
    TPF'yi eskiden beri alır satarım, dönem dönem iyi giderdi, sonra bir hayli geriye düştü.

Son değişiklikle devlet tahvili ve yabancı fon alabilme yönünde değişiklik yapıldı, kalanı aynı.
    Eskiden özel sektör borçlanma araçları fonuydu, şimdi borçlanma araçları fonu oldu.

Sonuçta işler iyi giderde hisse ve türevi tuttururlarsa ne ala
    Ama terse giderse de sonuç beklendiği gibi olmayabilir.

Yöneticinin beceri ve şansına kalmış artık.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TPF'yi eskiden beri alır satarım, dönem dönem iyi giderdi, sonra bir hayli geriye düştü.

Son değişiklikle devlet tahvili ve yabancı fon alabilme yönünde değişiklik yapıldı, kalanı aynı.
    Eskiden özel sektör borçlanma araçları fonuydu, şimdi borçlanma araçları fonu oldu.

Sonuçta işler iyi giderde hisse ve türevi tuttururlarsa ne ala
    Ama terse giderse de sonuç beklendiği gibi olmayabilir.

Yöneticinin beceri ve şansına kalmış artık.
    Bu söylediğiniz bütün fonlar için geçerli. Başarılı olur olmaz ayrı mevzu.
    İki ay önce hem Sn. Pit, hem ben bizzat da görüştüm. Sadece kağıt üstünde değil, kurumun fona bakışı, yaklaşımı komple değişti, başka bir şey söylemeye çalışıyorum.
    Sadece izahnameden , şu fon türüydü bu fon türü oldudan bahsetmiyorum. Kurumun fonu koyduğu yer , marketingi, bu fonla ilgili aktivitesi vs. tümü değişti diyorum.

Elbette tutturursa olacak, tutturmazsa olmayacak, bu fona özgü bir durum değil ki bu.
    Son düzenleme : hellistheothers; 23-04-2021 saat: 03:43.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Gbcde stopaj var mıydı acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Gbcde stopaj var mıydı acaba?
    evet var, daha önceden forumda şöyle bir link paylaşılmıştı, oradan aklınızda soru işareti olan diğer fonlara da bakabilirsiniz.

https://docs.google.com/spreadsheets...9vz0erXSU/edit

5. Dostlardan burada yurtdisi etf sin alan varmi bir sey srmak isterdim?
    Canlar gider heyyyy

6. FETÖ "belediyeler imamı" mason çıktı

https://www.sabah.com.tr/gundem/2021...mi-mason-cikti

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Erkan Öz kripto para borsası Thodex iflas edince onlarla ilişkim yok yazmış. Ulan sen pazarladın bunu millete dallama Erkan Öz. Tam bir ******ça hareket!

https://twitter.com/_ErkanOz/status/...343965697?s=20

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsada bu pozitif açılış "fake" mi acaba, beklentinin tam tersi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Kaybederse kizar, kufr eder...
    Kazanirsa daha fazla kizar ve kufr eder ( neden daha once soylemedin diye)

hehe

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Eğer size portföy dağılımlarımı paylaşıyorsam bu balık tutmayı öğretmede yardımcı olmaz aksine balık vermek olur. Ve hatta bu tarz paylaşımlarla size uymayan yanlış balık bile vermiş olabilirim. Herkesin risk algısı farklıdır çünkü... ama biraz evvelki paylaşımlarım ise direkt olarak balık tutma konusunda yardımcı olan hususlardı..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 170/1002 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •