Sayfa 259/997 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bizim borsamız trade piyasası.uzun vadeli diplerde alıp belli karı görünce satacaksın...sonra aylarca bekleyeceksin..

dalgalı bir piyasa var.orta vadede ; dizin altından alıp omuzdan satarsan mükemmel bir piyasa..
    kağıt seçimi de çok önemli. misal endeks makul seviyelere gelince oyakc şişe erdemir vs alan birisinin orta-uzun vadede zarar etme ihtimali çok düşük.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bizim borsamız trade piyasası.uzun vadeli diplerde alıp belli karı görünce satacaksın...sonra aylarca bekleyeceksin..

dalgalı bir piyasa var.orta vadede ; dizin altından alıp omuzdan satarsan mükemmel bir piyasa..

bazı özel hisseler dışında durum bu..
    Öyle tabi dee..
    O zaman uzun vade demiyeceksin..
    ykbnk topiğinde 2018 de 2.2 2.3 tl lerde iken milletle papaz oldum..
    Bankalardan bi cacık olmaz dedik diye..
    O zaman oralarda 2 tl temettü!! alacağını iddia eden gaz şahıs lar vardı..
    Geçen süre 3 sene
    ykbnk hala 2 tl..
    Ama dolar 4 yerine 8 tl artık..

Benzerini 2 sene evvel tuprs topiğinde de yaşadık..140 150 lerden herkese tup aldıranların hiç birisi 70 80 lerde alın demiyor..
    Uzun vade ve temettü yatırımı bahane patron bazlı fiyat hareketleri şahanedir bizim borsamızda..

Bu patronlara birde tvf eklendi son senelerde..

3. Karax abi kazanmanın formülünü bulmuşun, kimseye söyleme pala duymasın yoksa sistemi değüştürür, kasık kasık topladığını ansızın kepceyle geri alıverür
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kağıt seçimi de çok önemli. misal endeks makul seviyelere gelince oyakc şişe erdemir vs alan birisinin orta-uzun vadede zarar etme ihtimali çok düşük.
    elbette hisse önemlidir..endeks uygun olduktan sonra hisse araştırması yapılmalı...

5.  Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Sn Sindoma, 15e kadar buralarda mı değilsiniz? Yoksa 15den sonra bir hareket mi bekliyorsunuz?
    Buralardayım ne dediysek o sabahtan yaptığım yorumlamalara veya daha önce yaptığım yorumlamalara bakarsanız ben oyuna TEKNİK analizci gözü ile bakıyorum.Şuanda hacim için indir bindir saatleri , bizim için 15.00 dan sonraki oyun düzeni önemli.
    kolay gelsin

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karax abi kazanmanın formülünü bulmuşun, kimseye söyleme pala duymasın yoksa sistemi değüştürür, kasık kasık topladığını ansızın kepceyle geri alıverür
    O sistemi buldum da eşşek yüküyle tüpraş aldim. Gördüğümü uygulayamiyorum. Aklımda hep ucuz et var. Hep ucuz et alıyorum sonra kokuyor.

7. Her tahta dolar bazlı bakılmaz ,
    Endeks kısa vade TL olarak , trend olarak dolar bazlı bakılır.
    Örnek vereyim Eregl kısa vade tl olarak treda ettik 2.05 dolar bazlı kırılımı ile graf ve trend dolar bazlı ya döndü.
    Birazdan endeks hareketini koyacam dolar bazlı.

8. ziraat yatırımdan işlem yapabilen var mı acaba,tüm emirleri 27 nisan tarihli giriyor

bugün al-sat yaptırmıyor.

1 saattir müşteri hizmetleri de teli açmıyor,bekletiyor

Sayfa 259/997 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •