Originally Posted by myfinans Belki tahtacısı benimdir, karıştırmayın o kadarını. Sizden tahtaci olmaz ustadim Tahtaci banker maho karakterinde biri olur 🤭 Siz yapamazsiniz Sor hele bi niye yaptim🤭
Originally Posted by Webster Abim neden soylemediniz ya Magazadanmi aldiniz Sitesinde bug vardi Yuzde 30 dan fazla dusuyor arcelikler sitesinde Magazadan aldim. Çeyiz paketi indirimi varmış ondan yararlandik. 1500 tl indirim yaptilar liste fiyatindan.
Originally Posted by Webster Sizden tahtaci olmaz ustadim Tahtaci banker maho karakterinde biri olur Siz yapamazsiniz Sor hele bi niye yaptim Yıllardır PPF'lerde tahtacılık yapıyorum ya. Hissede niye olmasın.
Originally Posted by myfinans Tuhaf bir hisse 2018 Ocak'tan sonraki 1,5 yıl hep düşmüş. Üstad aslinda sevmiyorum odaşı. Ama ard arda taban olunca tepki icin biraz aldim. Şu an zararda değilim iyi yerden aldim.
Originally Posted by boschyatirim Magazadan aldim. Çeyiz paketi indirimi varmış ondan yararlandik. 1500 tl indirim yaptilar liste fiyatindan. Sorsaniz soylerdim Ceyiz indirimi hikaye Su linke bakin https://mini.donanimhaber.com/arceli...osu--148837825
Originally Posted by myfinans Yıllardır PPF'lerde tahtacılık yapıyorum ya. Hissede niye olmasın. Ppf tahtacisi namusludur Mb ne derse onu yapar Hissenin ki...
Originally Posted by Webster Onun yeni adi sadik Odabasi bitti Originally Posted by Webster Ben de huseyin efendi olayim bari sadik Eski köye yeni adet getirme oynak beyim. Obaya ihanet etme
Originally Posted by Foçabeyi Eski köye yeni adet getirme oynak beyim. Obaya ihanet etme Canini yerim odabasim
Forum Rules
Yer İmleri