Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tdg ABD faizlerinin ve ayrıca içinde bulunan diğer yabancı ülkelerin cds durumuna

Ipv ve dbh de bizim cds lere bağlı

onların durumu etkiler getiriyi

tabi kur ne olacak o da dikkate alınmalı
    Anladım hocam peki uzun dönemde döbiz tutmak yerine bunları almak mantıklı mı yoksa cdsden sorun olur daha mı az getiri verir

2.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Anladım hocam peki uzun dönemde döbiz tutmak yerine bunları almak mantıklı mı yoksa cdsden sorun olur daha mı az getiri verir
    cds düşecekse getirisi iyi olur

o fonların en büyük felaketi kur suni olarak baskılanırken cds’imizin arttığı dönemler olur
    geçmişte oldu
    yine olurmu bilinmez

emtia lar uçuyor , tge bakır soya buğday içeriyormuydu?

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    cds düşecekse getirisi iyi olur

o fonların en büyük felaketi kur suni olarak baskılanırken cds’imizin arttığı dönemler olur
    geçmişte oldu
    yine olurmu bilinmez
    Hocam 2-3 senelik yatırım olarak görmek istiyorum bunları incelediğimde stopajı düştüğümde dolardan daha çok getiri getirmiş uzun dönemde hep cds sorunları oldu mu yoksa yeni mi cds sorunları başladı bundan sonra da böyle olur mu yani artık cds sorunları büyükse girmek mantıklı değil ama uzun dönemde düzene girecekse beklenirse ani olaylar dışında karlı olur mu sizce

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burada konuşulan fon 3 gün yaşamıyor🙂
    TPF konu edildi geçende

O günden beri fon ya eksi getirdi yada ppf’nin bile çok altında kaldı
    Bugünde ciddi eksi yazmış.

Fonlardan bahsederken maaşallah deyip, tahtaya falan vurmamız lazım🙂
    NAZAR HATIRLAYAN VARMI?!

dostlar yillik baksalar tpf nin ne oldugunu anlarlar
    Canlar gider heyyyy

6. Qnb menseili OJT kodlu fon sepeti gelmiş. Teknoloji temalı. İlk bakışta stopaj muafiyetli olacakmış gibi görünüyor.

Doğru mudur sizce de sn. Myfinans?

7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Qnb menseili OJT kodlu fon sepeti gelmiş. Teknoloji temalı. İlk bakışta stopaj muafiyetli olacakmış gibi görünüyor.

Doğru mudur sizce de sn. Myfinans?
    sn matac
    yabancı ve döviz ibaresi olmadığından sıfır stopaj gibi gözüküyor.

8.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Hocam 2-3 senelik yatırım olarak görmek istiyorum bunları incelediğimde stopajı düştüğümde dolardan daha çok getiri getirmiş uzun dönemde hep cds sorunları oldu mu yoksa yeni mi cds sorunları başladı bundan sonra da böyle olur mu yani artık cds sorunları büyükse girmek mantıklı değil ama uzun dönemde düzene girecekse beklenirse ani olaylar dışında karlı olur mu sizce
    Valla ne desek boş.
    Kur baskılanıp gerilerken CDS artacak deseler inanmazdım.Ama o dönemide gördük.

Ama normal şartlar altında düşünürsek,
    Şu anda CDS'lerimiz yüksek gibi.Düşüşe geçerse o fonların getirisi iyi olur.

Aksine CDS'ler yükselecek olursa kur getirisini bile törpüleyebilir o gelişme.Heleki DBH çok etkilenir cds artışından.

TDG içinse ABD ve içindeki diğer ülkelerin durumu önemli.

Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •