Sayfa 295/997 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mgros'la beraber bugün ikisi de şahlandı.. mgros şimdilik 1 puan kadar önde sanal market farkı olsa gerek.

ayrıca mgros endeks100 de artık.
    Öyle tabi ama ağırlığı fazla değildir..bakmak lazım ağırlığı kaç..
    BİM eregl nerede ise 25 ağırlık diye biliyorum..
    gubrf bile yüzde 3.4 mı nedir

yani gubrf yüzde 10 tavan olsa 0.34 artış tek bi kağıttan gelecek ki mal paket zaten.

pandemi anlamında dünyanın (avrupa ve abd özellikle) normalleştiği ama Türkiye^nin sınıfta kaldığı bir senaryoda yurtdışı operasyonu olan şirketler ön plana çıkabilir.. akla şise, arclk gibi şirketler geliyor. froto eğer çoktan fiyatlanmadıysa..ve eregl diyeceğim ama döngüyü öngöremiyorum şimdi orada, korumacılıkla en sık karşılaşılan alanlardan birisi demirçelik..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    1471 shortlar yine 1406 dan kapandı...

6500 puan cebe kondu biraz meral akşeneri dinliyeyim güzel bombalıyor...

geçen çarşamba kapatılan shortlar bu salı üst vadede 1,480 den yarısı yerine koyuldu

4. Aselsn da verdiğimiz 15.25 li formasyon tamamlandı.
    Yukarda 15.41 bandı mevcut.

5. Bu kapanma yasaklamalarının temel nedeni yaz sezonu boyunca Rusya ve avrupa dan gelecek turistlere bak önlem aldık hadi gelin demek içindir.Turizm şirketleri bu kararı aldırmışlardır hükümete.

Bunun sağlıkla artan vaka sayılarıyla falan alakası yok.Bu hükümet değil mi TÜİK verileri ile istediği gibi oynayan,oy çalan rakamları ters düz eden.Onlara kalsa zaten el çabukluğu ile hiçbir şey yapmadan vaka sayılarını 5000 li sayılara çekerlerdi.Ama elin gavuru bunu yemeyeceği için aklı sıra kılıfına uydurdu.

Kapanak şovalyeleri,devlet memurları ,tuzu kurular gayet durumdan memnun.Ki aslında onların da itiraz etmesi gerekir.Sırf maaş alıyorsunuz diye başka bir yaşam formatına dahil oluyorlar.Genelge ile apartman yöneticilerine bile sitedeki insanlara karışma hakkı verilmiş.Yani ben sitenin bahçesinde tek başıma oturursam yönetici bana evine gir diyecek.Olaya bak..

Bu işlerin bu kapanmalarla son bulmayacağını herkes görecek.Otorite inanılmaz güzel kazanımlar elde etti bu salgın dolayısı ile.İnsanları canlarıyla tehdit et ve geri kalan neyi varsa hepsini elinden al.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Geçen hafta aldığımız spot mallara froto ekledim bilanço öncesi treda edelim.
    %4 alıp çıktık
    Allah bereket versin

7. Bıst de 1393 yaklaşınca satışlar geliyor , bu bölge geçilirse 1424 bölgesi yeni hedef olacak.
    Yalnız bu bölge geçilemezse ilk etap 1378 bölgesine geri çekilme beklerim.

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    tom emmi 150 puan düştü sürpriz bir tam kapanma geldi. düşmek istemeyince nasıl da daş gibi duruyor...anlaşılan vadeyi yüksekte kapatma çabası var...yarın sabah haziran vade 151.750 ile 152.500 arasına iptale kadar geçerli 2/10 cort emirlerimi yayacağım...stopları 153.675...bol şanslar...
    tüm cort emirlerim silindi. coniler ve hansların gözü aşağıda fakat bizim boğa çok hırslı ve güçlü duruyor. bu vade kapanana kadar pozisyon almamak daha iyi gibi. bol şans...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 295/997 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •