Sayfa 320/1002 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Hindistan'dan Türkiye'ye gelenlere 14 gün zorunlu karantina uygulanıyor. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Hindistan'dan ülkelerine dönecek yabancıların COVID-19 riski nedeniyle karantinada kalmamak için Türkiye'ye gelerek tatil yaptıkları iddialarını yalanladı.

Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Hindistan'dan veya son 10 gün içinde bu ülkede bulunup Türkiye'ye gelenler, valiliklerce belirlenen yerlerde 14 gün karantina altında tutuluyor.

Karantina süresinin sonunda yapılan PCR testinin negatif çıkması halinde bu kişilerin karantinası sonlandırılıyor.

Ayrıca Türkiye'ye giriş yapmak isteyenlerin son 72 saat içinde yapılmış PCR testlerinin negatif olması gerekiyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Son durum :

Son 24 saatte Aktif vaka sayısı 49202 azaldı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son durum :

Son 24 saatte Aktif vaka sayısı 49202 azaldı ..
    hey maşallah bayram sonrası vaka 1000 e düşer. Ya sonra? Gerçekten 1000 e bile düşse, aşı olamayan milyonların olduğu ülkede açılma sonrası o 1000 2 haftaya 5000 4 haftaya 25000 1,5-2 aya yine 50000 olur.
    Şuan tek çözüm hızlıca nüfusun enazından %40-50 sini aşılamak. Ancak bu aşılama hızıyla ilk başta aşılanan 65 yaş üstünün tekrar aşılanma zamanı gelecek gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

SPK'nın "Tam Kapanma" nedeniyle finansal raporları son gönderme tarihini bir ay uzatmasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören şirket/bankalar için hesap dönemi 01.01-31.12.2021 olanların 2021 ilk çeyrek için yeni finansal raporları son ilan tarihleri yeniden belirlendi

Borsa şirketlerinin konsolide olmayan finansal raporlarını son gönderme tarihi 31 Mayıs, konsolide olanlar için ise 9 Haziran 2021 olacak. Bankalar için konsolide olmayan finansal raporların son gönderilme tarihi 17 Mayıs, konsolide olanlar için ise 14 Haziran olarak belirlendi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    SPK'nın "Tam Kapanma" nedeniyle finansal raporları son gönderme tarihini bir ay uzatmasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören şirket/bankalar için hesap dönemi 01.01-31.12.2021 olanların 2021 ilk çeyrek için yeni finansal raporları son ilan tarihleri yeniden belirlendi

Borsa şirketlerinin konsolide olmayan finansal raporlarını son gönderme tarihi 31 Mayıs, konsolide olanlar için ise 9 Haziran 2021 olacak. Bankalar için konsolide olmayan finansal raporların son gönderilme tarihi 17 Mayıs, konsolide olanlar için ise 14 Haziran olarak belirlendi
    Baba şirketler raporları babalar gibi açıklıyor ,amaç ne ?İş güzarlık mı yapmış oluyorlar ?Ayrıca ne alaka?

İçişleri Bakanlığınca “Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Genelgeye göre; muafiyet kapsamında olmakla birlikte e-başvuru sistemi üzerinden belge alamayanlar için, 29 Nisan tarihli daha önceki Genelge ile yeni oluşturulan çalışma izni görev belgesi formunun işveren ve çalışan tarafından manuel düzenlenerek imza altına alınarak kullanılabilmesine ilişkin süre iki gün daha uzatılarak 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00’e kadar kullanılmasına imkan tanındı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    HIMM .Küçük ölçekli şirketlerden bolca iflas gelebilir. Kamuflaj yapılıyor.
    30 nisan ssk ödemelerini erteleme, bilançoları pandemi nedeniyle ertele.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanlığınca “Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Genelgeye göre; muafiyet kapsamında olmakla birlikte e-başvuru sistemi üzerinden belge alamayanlar için, 29 Nisan tarihli daha önceki Genelge ile yeni oluşturulan çalışma izni görev belgesi formunun işveren ve çalışan tarafından manuel düzenlenerek imza altına alınarak kullanılabilmesine ilişkin süre iki gün daha uzatılarak 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00’e kadar kullanılmasına imkan tanındı.
    Bu belgeyi alana kadar yasak biter. 16 milyon çalışana 2 günde sadece 650 bin izin verilebildi.
    Sokağa çıkanın elinde ssk kaydı var ise, müsaade edilen iş kolunda çalışıyorsa daha neyi arıyacaksın?
    Zaten kontrol imkanı büyük şehirlerde imkansız gibi. Bu insanların tiniyetine kalmış.
    Neyse ki balkonunda yeterince hava bulmayıp, çayıra çıkanlar şehri terk ettiler. Gerçekten sinir bozuyorlardı.

Sayfa 320/1002 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •