Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    arkadaşta arda gibi selka gibi doalrı en yukarılardamn satıp faize fona yatıranlardan
    yazmamış ne kadar bozduğunu ama selkadan ardadan aşağı değildir 500.000 bi bozmuştur 500.000 bi daha bozmuştur
    Yok bu arkadaş İranlı, troll değil.

Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Yok bu arkadaş İranlı, troll değil.
    İranlı troll olmaz mı
    bir halt olacağı yok.

Titan titana..titanik..üst kattakiler filikalara, alt kattakiler yüzsün..yüzebiliyorsa..

Parayla satılsın mı muhabbeti..satılsın..fakirler ölsün..

Yaşasın sosyal demokrasi...şeysi..tersi miydi yoksa..

Aşı konusu, aşılamıyordu...çünkü para yoktu..kasa boştu..

Bir de aşıya maskeye karşı olanlar var, Fesligiller, Tezcangiller...onu tam çözemedim, niye, neden, nasıl..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İranlı troll olmaz mı
    Reza Zarrapta Iranlıydı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reza Zarrapta Iranlıydı.
    Saatin bedeli olan 240.000 EURO yu ...dan teslim aldım. İmza..dağılabiliriz

İcisleri bakanlığı : Tam kapanma dönemi içerisinde 3 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan emekli maaş ve ikramiyeleri ile diğer maaş/aylık/ücret ödemeleri; Türkiye Bankalar Birliği tarafından açıklanacak takvim ve sürelere uyulmak, TC Kimlik numarası veya diğer usullere göre açıklanacak olan takvim ve süreler içerisinde kendi grubuna denk gelen sürede kullanmak, maaş ödemesinin yapılacağı bankanın ikametine en yakın şubesine gidip gelmek, güzergah ve zaman kuralına uygun davranmak kaydıyla, banka şubeleri ve ATM'lere gidiş-gelişleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Gurbetçiler o işi yapardı Avrupa’da sıraya girip Alır özel üretimleri Tr de Araplara satılmak üzere meyandılık yaparlardı
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Saatin bedeli olan 240.000 EURO yu ...dan teslim aldım. İmza..dağılabiliriz

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Gurbetçiler o işi yapardı Avrupa da sıraya girip Alır özel üretimleri Tr de Araplara satılmak üzere meyandılık yaparlardı
    Bu konu farklı sanırsam
    -------------------------------------------------------
    ''Yaw şu karşı cenahtan da birilerini bulun, onlar konuşunca daha ikna edici oluyor'' direktifleri üzerine sanırsam, şu eski Ekonomi Bakanı sonrası Hulki Cevizoğlu'nda da bir kıpırdanma görüyorum son günlerde...

Telefonları açık tutun, her an aranabilirsiniz. İyi teklif gelirse, alayınızı satarım ona göre.

Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •