Sayfa 375/997 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarın 16.00 BIONTEC 5 aşı randevusu aldık,
    Bursadaki hastanaden.... Kararsızdım ama sıra geldi, pas geçmeyeceğim

İlk doz aşıyı olanlar 2. Doz için 2 ay bekleyecekmiş, anneme 55 yaş sırası geldi ama 2. Doz çok uzun olduğıu için etkisi azalmasın diye bekletiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Ozaman Diyarbakır Anneleri dizlerini dövüp ağlasınlar.Biz sıtımızı PKK ya dayadık,biz sıtımızı YPK ya dayadık diyenler bayram ederler.Seçim meydanlarında Aponun heykelini dikmeyi vaad edenler bayram ederler.Demirtaşla kahvaltı yapmayı şeref sayanlar yazdığı kitabın tiyatrosuna gidenler bayram edreler.Vah vah ozaman şehitlerimize.Sınırlarımızda hayatı pahasına nöbet tutan askerlerimize.
    Megri megri. Ahan da gözümden yaş geldi. Megri megri.

3. Her ne kadar Mayıs aylarında düşüşler genelde ağırlıkiı olsa bile Bu Mayıs ayında Nisan ayından daha olumlu bir aylık kapanış yapacağımızı tahmin ediyorum...Halk bankası davasından dolayı haftaya düşüşlerle başliyabiliriz...
    Herkese Bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sıramız gelince bizde olacağız eşimle ama bize daha var...olursa bizde BIONTECH tercih edeceğiz...şu an üretilen aşıların içinde en iyisi bu görünüyor. 2. sırada MODERNA var ama onu ABD dışına çıkartmıyorlarmış...

başta olmayı düşünmüyorduk aşı falan ama iş çığırından çıktı iyice...en mantıklısı aşı olmak gibi görünüyor...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarın 16.00 BIONTEC 5 aşı randevusu aldık,
    Bursadaki hastanaden.... Kararsızdım ama sıra geldi, pas geçmeyeceğim

Bugün akrabalardan aldığım kötü haberler şaşırttı,üzdü..

Şekip Avdagiç'te 2.defa ağır yakalanmış ve ölümden dönmüş... (çok yakın bir tanıdıktır..Ailesi,çocukları)

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yalan tablosunda vakalar azalırken herkesin çevresinde artması rastlantı olsa gerek..?
    Kesinlikle tesadüftür. Yöneticilerimiz yalan mı söyleyecek. Haşa.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İlk başta bende aşı olmam diyordum ama kanatim degisti.Sıraya daha çok var .Randevu alınca olmayı dūsunuyorum.Israil,Abd aşı ile normal hayata döndü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aşı olupta yb veya entube olma olasılığı çok düşük.zaten işin korkutucu tarafı bu.diger semptomlarla başederiz

8. haziran vade için ilk 2 hafta olumlu olsada ben şort pozisyonların kar edeciğini düşünüyorum. haziran ayı özellikle toplumsal olaylara gebe görünüyor. Ülke olmasa da globalde büyük sıkıntılar olacak gibi görünüyor.

Sayfa 375/997 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •