Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
Başka bir üyede millet banka kuyruğuna girmiş, marketlerde 400-500 tl'ye alışveriş yapılıyor diye örnekleri sıralıyordu .... TR sizin çevrenizden ibaret değil malesef... bu ülkede bir emekli maaşı ile kaç kişi geçinmeye çalışıyor ... evet yıllarca yüksek enflasyon ile yaşadık ama gözden kaçırdığınız veya hesaba katmadığınız... o eski Türkiye artık yok ... çerez parası deyimi bulunduğumuz durumu özetliyor... tarim ürünlerini dahi ithal ediyoruz ...

Yabancılara verdiğiniz sözü tutmazsanız... arkalarına bakmadan satıp çıkarlar... bist yabancı oranı 42'lerde... düzelmesi için fed swap hattını açmalı başka türlü mümkün değil ...

Arjantinde kötü yönetiliyor olabilir ama tek adam rejmi yok, denetim mekanizmaları mevcut...
Söylediklerinizin tamamında haklısınız ama umarım millet banka kuyruğunda,markette 400-500 tl alışveriş yapıyor diyen şahıs bu başlığın müdavimi değildir çünkü sayı saymayı bilmiyor yada...

Yahu markete gidip aylık alışverişimi yaptığım zaman geçen sene 200-300 tl yeterli oluyorken bu sene 500-600 tl den aşağısı yetmiyor..alovvv,farklı bir şey alınmıyor,buna enflasyon farkı deniyor ve eskilerden tek farkı ücretlilerin yalan verilerle enflasyona karşı ezilmesi,ben bu yazdığınız cümleyi,bu foruma yazacak kadar finansal okur yazarlığı olan birinin yazamayacağını düşünüyorum..