Originally Posted by myfinans Doldur boşalta devam. Gelen giden yok. Kendi aramızda top çeviriyoruz. şeyhim gelmesini beklediğinizi bir ya da birileri mi var. kim onlar söyleyin, hemen bulup geleyim.
Originally Posted by myfinans Mevduatta bir arkadaş sizi soruyor. Cevabını aldı ama konuyu anlamamış...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
AVC Ata portföy serbest fonu Ne yapmış öyle ya. Iste bize böyle bir fonu kafadan (başından) yakalamak lazimki para bagladigimiza değsin.
Originally Posted by boschyatirim AVC Ata portföy serbest fonu Ne yapmış öyle ya. Iste bize böyle bir fonu kafadan (başından) yakalamak lazimki para bagladigimiza değsin. Dostum ayıptır söylemesi ben de bakmaya başladım ama daha çok hisse senedi piyasası ile gitmiş bu fonlar.
Originally Posted by Webster Allahin koylusu ugrasamam Verdim gectim [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] Tamamenmi çıktın üstad.
TPP benim hoşuma gitti...
Originally Posted by Market Soul Geçen de banka fonu diyordun aydın. Ne fonu var sende şimdi? Kafa karıştırıyorsun hep. Portföyumde çok sayıda fon var TCD GL1 OPB TGR ADP TAU HVS HSA ve dahasi
Originally Posted by regal1 şeyhim gelmesini beklediğinizi bir ya da birileri mi var. kim onlar söyleyin, hemen bulup geleyim. Ecnebileri bekliyoruz hasretle.
Forum Rules
Yer İmleri