Originally Posted by tele vole abd vadeliler yeşil, avrupa uçmuş yemyeşil bize giren çıkan ne? yine noldu bilgisi olan var mı? Tamam iste Tamda sirasi Ky yi bir duzelim vakti iste Ky bakmis dunya yemyesil Korkmaz Girer Hazir girmisken Bizde ona girelim Oglenden sonra heryer yemyesil olursa sasirmam
Originally Posted by tele vole abd vadeliler yeşil, avrupa uçmuş yemyeşil bize giren çıkan ne? yine noldu bilgisi olan var mı? var tabi olmaz mı? bulmuşlar bizim gibi kaşalotları toriğini işletiyorlar.
Koylu 10 a duserse girerim 🤭
Fuatim napayim itneyi
Originally Posted by Webster Fuatim napayim itneyi üstad vazgeçilmiyor ki be ... 😀😀 Napacaksın kıyacak mısın?
Originally Posted by Fuat Soylu üstad vazgeçilmiyor ki be ... ���� Napacaksın kıyacak mısın? o size kıyabilir de... kıyamıyormu? kıyma zamanı gelmedi mi belli değil. diyorum... öbür tarafa dönüyom. 44 te gireymişim eyiymiş.. diyorum işte bunun adı bundan borsa.. bu kadar. gerisini hatırlamıyorum.
Originally Posted by regal1 o size kıyabilir de... kıyamıyormu? kıyma zamanı gelmedi mi belli değil. diyorum... öbür tarafa dönüyom. 44 te gireymişim eyiymiş.. diyorum işte bunun adı bundan borsa.. bu kadar. gerisini hatırlamıyorum. Pasam bu odasa ne oluyor Neden kafayi kaldiramiyor Bir tuhaflik yokmu
TGE'den belki 0.5 gibi bir şey alırız bu gün... Git gide doydu. Yeni sevgili lazım...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Forum Rules
Yer İmleri