Aylardýr takip ediyorum sayfayý, yukarý hareketlenmeler baþlayana kadar çýt çýkmýyordu kimseden, hatta düþerken bile demek ki küçük yatýrýmcý çok yok hissede falan diye geyik yapýyordu tecrübeliler, iki yukarý hareket oldu hemen ortalýk alevlendi, þirketin karlýlýðý çok çok iyi, f/k oraný çok düþük özellikle sektöre göre, pd/dd desen ayný, grafiðe bakýnca ise düþüþ trendi olan bir hisseydi trendi kýrdý ve kuvvetli bir direnç olan 31.76 seviyesini kýramadý , aþaðý yöneldi, sonra kuvvetli bir destek olan 27.14 seviyesini gördü ve yönünü yukarý çevirdi, yani 14.04.2021 den bu yana yaptýðý %35 lik yükseliþin düzeltmesini %15 düzeltmesini yapmasý gayet normal. Artýk yükseliþ trendinde olduðunu düþünüyorum. Profesyonel yatýrýmcý zaten bilanço haberiyle almazdý, aksine bilanço öncesinde alýr sonrasýnda kar satýþý yapardý hakeza öyle de oldu. Yanlýþ anlaþýlmasýn bilanço haberiyle alanlara kötü bir þey söylemiyorum zira bende o seviyelerden aldým ama benim içim rahat, çünkü 3 vakte kadar hakkýný verir bir yükseliþ göreceðimizi düþünüyorum. Teknik analize bakýldýðýnda þunu çok rahat söyleyebilirim ki hisse çok kaliteli hareket ediyor. Kalitesiz patron hissesi diye yazanlardan ricam GLRYH gibi GLYO gibi hisselere bir göz gezdirsin, sonra bu hisseyi eleþtirdikleri için piþman olacaklardýr.

Yatýrým tavsiyesi deðildir. Bir aceminin analiz ve yorumudur.