Regal üstadım, o zaman kademeye dönersek. Mesela odası düşinürsek; 2 ile 4.30 arasında 0.1lik kademe yaparız 4.3 4.2 4.1 ... ... ... 2.3 2.2 2.1 2.0 Gibi kademe yapmamız doğru mu olur ? Originally Posted by regal1 konuyu öğrenmeden, zincir emiri nasıl öğreneceksiniz?
Bu arada webster üstadım başlığını da meşgul ediyorum kusuruma bakma
Originally Posted by Tasarrufcu Regal üstadım, o zaman kademeye dönersek. Mesela odası düşinürsek; 2 ile 4.30 arasında 0.1lik kademe yaparız 4.3 4.2 4.1 ... ... ... 2.3 2.2 2.1 2.0 Gibi kademe yapmamız doğru mu olur ? Peki ana parayi kademelere kacar dagitacagiz Duserkenmi alacagiz cikarkenmi Aldigimizi ne zaman verecegiz Bu sorular onemli
Originally Posted by Tasarrufcu Bu arada webster üstadım başlığını da meşgul ediyorum kusuruma bakma Ustadim saygi sinirlari icinde kufur etmek dahi serbesttir bu baslikta Yeterki birbirimize olan saygimizi koruyalim
Originally Posted by Market Soul O halka arza girilir. Bir daha arza katilmakmi Aman allahim! Arz hele bir olsun Duruma gore girilir Arza katilinmaz artik Ytd
Üstad komisyon oranınız için öteki kamu bankalarınada bakın bence
Originally Posted by Market Soul Arkadaşlar yeni halka arz var. Ben ilgilenmiyorum ama ilgilenen olur belki: Mercan Kimya - Parafin Vazelin Emülsiyon https://www.bloomberght.com/spk-merc...ayladi-2279940 Vazelin varsa o arzın içinde ben almayim hocam.
Originally Posted by Webster Durex yada ok ne zaman halka arz olacak acaba[emoji2960][emoji2960][emoji2960] Girecenmi üstad. Devamlı dikelir tavan tavan gider. Sende az degilsin malın pardon arzın iyisinden anlıyorsun.
Forum Rules
Yer İmleri