Arkadaşlar kaçırmış olabilirim. Bu şirket bedeli sermaye artırımı yaptı mı?
Tezgah ellerinde, istedikleri gibi oynarlar. Kısada 3 değil 5 te olabilir ama 2.5 da göremeyebilir.
İşlemlerin çoğu karşılıklı oluyor hocam, alıcıyı(kısa trade için gelen) buldular mı verirler.. Biraz yukarıda grafiğini atmıştım; 2.10 üzerinde kapatmadıkça trade etmiyorsan takibe bile değmez, bedava can sıktığına değmez. 200 günlük ortalama da 2.20 civarında, teknik açıdan bunun üzerine atmadıkça zayıftır.. Ama dediğim gibi ağaların keyfine bağlı..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Kağıdın ana pazarda ve bürüt takas sız olmasını istemiyor ş..sizler.
İstemeseler ana pazara çıkartmazlardı ama dediğin gibi düşünüyorum, burada dönen tezgah genelde aynı.. Dün Deniz 2.13 civarı maliyetle alırken bugün sözde 1.74 maliyetle satıyor(fiyatı görmese de beceriksiz! tradelerden).. Marbaş 2 maliyetle aldığı 3m lotu 1.98 e veriyor.. Haftasonu ben spk ve cimer e şikayet edeyim de, onlar yine de "param vardı aldım, malım vardı sattım" desin..
![]()
Bu hisseyi yapan adinin biri kağıdı çıkarmasına gerek yokki zaten al satla para kazanıyor bizde bekliyoruzki çıksın zararı kurtaralım diye,çocukluğunu bilirim bu ********in ama yaptık bir hata aldık bir daha tövbeler olsun,y,t,d
Yer İmleri