Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün saat 16 gibi eşim, TEB bankamatiğinden hesabıma 5 bin tl. yatırmaya çalışırken bankamatik parayı sayıyor ve arızaya giriyor. Beni arayarak durumu söyledi . Bankamatikten ayrılma dedim ve 800 lü numarayı aradım. İhtilaf formu düzenlediler. Sistemde arızanın göründüğünü, beklemeye gerek olmadığını, teknik ekip yönlendirdiklerini paranın yapılan sayım- kontrolden sonra 4 gün içinde hesabıma yatacağını söylediler.

Eşime durumu anlatarak ayrılabileceğini söylediğimde , Bankamatiğin çalışmaya başladığını ama sadece para çekenlere hizmet verdiğini, para yatırmak isteyenlere '' bu işlemi yapamıyoruz, en yakın denizbank ve finansbank bankamatiklerinden deneyiniz ' yazdığını söyledi. Bekliyoruz şimdi paranın hesaba yatmasını. Alicengiz oyunu olmazsa.
    hiç bir sıkıntı olmaz normalde
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İnfo yatırım günlük bülteninden:

IMF Başkanı Georgieva, Covid – 19 salgınıyla mücadele kapsamında sağlanan politika desteğinin çok dikkatli bir şekilde geri çekilmesi gerektiğini belirterek, dünyanın yükselen faiz oranlarına hazırlanması gerektiğini ifade etti.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İnfo yatırım günlük bülteninden:

IMF Başkanı Georgieva, Covid – 19 salgınıyla mücadele kapsamında sağlanan politika desteğinin çok dikkatli bir şekilde geri çekilmesi gerektiğini belirterek, dünyanın yükselen faiz oranlarına hazırlanması gerektiğini ifade etti.
    Georgieva, "Muhtemelen yükselen faiz oranlarına hazırlanmamız gerekiyor. Özellikle ABD faiz oranlarını izlemek önemli, çünkü orada önemli bir hareket var." dedi.

IMF Başkanı Georgieva, potansiyel olarak faiz oranlarının yükseldiği bir ortamda henüz büyüyemeyen, geride kalan ve yüksek borç yükü altındaki ülkelerin kendilerini zor bir durumda bulabileceğini ifade etti.
    TR gibi ülkeler için .!!!!
    Ayvanın büyükleri heybede diyor.!!!
    Bak bunu yazamıyorlar.!!!
    Hepsi degnekçi bu bültenleri yazanların
    Sahibinin sesi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Fon başlığında paylaşılmış, gerçekleri gizlemek için yaptıklarına bakın:

TÜİK'ten ENAG hakkında suç duyurusu
    Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TÜİK'in tarihinde ilk defa bir grup hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve söz konusu grubun Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) olduğunu açıkladı.

https://www.gercekgundem.com/ekonomi...a-suc-duyurusu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri bakanı : Büyüklerin yanında çocuklar ellerini arkaya koymazlar , camilerde ve mezar yerlerinde eller arkaya konulmaz , Ekrem İmamoğlu orada neden bulunuyor İstanbul Büyükşehir belediye başkanı sıfatıyla orada öyle davranmamalıydı . Bana görene saygısızca bir hareket . Vatandaş şikayet etmiş savcılık gereğini yapmış . Savcı bu şikayeti işleme almıyorum diyemez , burada bir soruşturma söz konusu değildir

Her geçen gün, level atlıyorlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Her geçen gün, level atlıyorlar...
    Acziyet alameti...

Ömrümde bir defa bankamatik 2 veya 3 bin gaymemi yuttu (Finansbak) tâbiki ben şokta para hesapta yok, hemen telefon ettim o paniklen, bayan memur kaç para yatırdınız dedi ben de miktarı söyledim, o anda parayı hesaba geçirdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •