Benim kaynana cok daha enterasan seyler yapiyor.
Bana diyor damat hesaptan 2000tl cek sonra o parayi getiriyorum ve diyor ki bu 1000tl yi torunlara gonder su 1000tl yi de akrabaya gonder zor durumdalarmis, bende diyorum ki bole nakit ile degil de senin hesaptan direk havale yada eft yapabiliriz niye bana nakit cektirdin yapmak istedigini soylesen senin is iki dakikalik is... simdi ben nakit cektim ve bu nakiti tekrar banka atm sine begendirmek ve sonra atm den havale ile ugrasmam gerekecek sunu bana soylesen evde telefon ile islem yapip kolayca hallederdik dedim..

sizde 5000tl gibi bir meblayi atm den yatirmak gibi riskli bir ise girismissiniz, elbette pandemi donemi ve bankaya ulasamama yada belki nakit elinizde oldugunu bunu tasimak istememis olabilirsiniz
ama riskli oluyor..

ozellikle atm bazi paralari tanimaz ise cevirip durursunuz atm giris kisminda
saygilarimla

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
Dün saat 16 gibi eşim, TEB bankamatiğinden hesabıma 5 bin tl. yatırmaya çalışırken bankamatik parayı sayıyor ve arızaya giriyor. Beni arayarak durumu söyledi . Bankamatikten ayrılma dedim ve 800 lü numarayı aradım. İhtilaf formu düzenlediler. Sistemde arızanın göründüğünü, beklemeye gerek olmadığını, teknik ekip yönlendirdiklerini paranın yapılan sayım- kontrolden sonra 4 gün içinde hesabıma yatacağını söylediler.

Eşime durumu anlatarak ayrılabileceğini söylediğimde , Bankamatiğin çalışmaya başladığını ama sadece para çekenlere hizmet verdiğini, para yatırmak isteyenlere '' bu işlemi yapamıyoruz, en yakın denizbank ve finansbank bankamatiklerinden deneyiniz ' yazdığını söyledi. Bekliyoruz şimdi paranın hesaba yatmasını. Alicengiz oyunu olmazsa.