Sayfa 157/427 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Bugün ki ak yatırım satışları arkın efendinin mi acaba. En son kayıt ettirilen lotlar ak yatırıma virmanlanmıştı

2.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/turkiye-...uyoruz-2272767
    Bu konuşmayı dinleyip etkilenmeyen yatırımcı olamaz. Hisse hareketlerine bakıldığında ky nin hüsrana uğraması çok doğal.
    Küçük yatırımcı, hüsran, vb... Sayın arkadaşım, siz gerçekten uzun vadeli yatırımcı mısınız?

Alıntı Originally Posted by dikyoptera Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı, hüsran, vb... Sayın arkadaşım, siz gerçekten uzun vadeli yatırımcı mısınız?
    Niçin soruyorsunuz benim ne tür yatırımcı olduğumu??????????? Sizi ilgilendireceğini sanmıyorum. Cümlelerden hoşlanmıyorsanız dikkate almazsınız. Yatırımcı kendi bildiğini yapmalı.

4. Sanki bugün de ortak satışı devam gibi duruyor, iyi yedirdi malı birileri

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Niçin soruyorsunuz benim ne tür yatırımcı olduğumu??????????? Sizi ilgilendireceğini sanmıyorum. Cümlelerden hoşlanmıyorsanız dikkate almazsınız. Yatırımcı kendi bildiğini yapmalı.
    Alınmayın Sn. yak ama, kullandığınız cümleler genelde, uzun vadeden ziyade, daha kısa vadeli yatırımcıların kullandığı cümleler gibi algılanıyor

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Alınmayın Sn. yak ama, kullandığınız cümleler genelde, uzun vadeden ziyade, daha kısa vadeli yatırımcıların kullandığı cümleler gibi algılanıyor
    Sayın bagbozumu, ne önemi var kv mi uzun vade mi, yatırımcı yatırımcıdır. Yatırımcı, piyasanın her türlü olasılıklarına göre hareket etmesi gerekiyor. Gerektiğinde kv li gerektiğinde uv li olacaksın. Piyasada büyük tehlike sezinlediğinde uv mantığı ile hareket etmek ne kadar sağlıklıdır. Kişi satar tehlike geçtikten sonra fazlasıyla birlikte hissesini yerine koyar. Bir yatırımcı bunu yapabilmeli. 1989 dan beri bu piyasadayım. Çok kötü durumlar yaşadık uv li yatırımcı olarak. Burası Türkiye herkes kazandıklarıyla övünür kaybettiklerinden hiç bir zaman bahsetmez. Saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    "bugünlerden geriye,
    bir yarına gidenler kalır
    bir de yarınlar için direnenler... "
    Adnan Yücelin şiiri
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin