Sayfa 837/1013 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hadi bakim 3,52 civarına çıkarsak günlükte heyven gibi bir pinbarımız olacak. Olurmu 3,50 üstüne atarsa neden olmasın nerde bu boğalar çıksın ortaya sabahtan beri çok ezdiler benim aslan longcularımı
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hadi bakim 3,52 civarına çıkarsak günlükte heyven gibi bir pinbarımız olacak. Olurmu 3,50 üstüne atarsa neden olmasın nerde bu boğalar çıksın ortaya sabahtan beri çok ezdiler benim aslan longcularımı
    Çok zor yellen in eğey bi şahin konuşması lazım..
    Parite bir anda daldı ama..
    Sanmıyorum yinede zor..

Dediğin gibi bir bar kısa vade de ümit verir tabi..

3. Keza aynı şekilde 1,12 civarında günlük kapanırsa mis gibi euusd de günlük 1,1296 tepeli 4 saatlik kamaya pullback yapmış pinbar, aynı şekilde dxy de 5 dalgasını bitirmiş diagonal üçgen ve günlük pinbar gelir asgaridr reis nerdesin yetişşşşşş diagonal çalışıyor şuan reissss
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bende dxy de bunu düşündüm ama son düşüş ortalığı karıştırdı

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Aslında dxy ve eu da aynı düzeltme var , ikili zigzag. Yazmıştım sana dxy yi. 61.8 altına sarkması bu işte çapanoğlu mu var dedirttiriyor
    61,8 altına geldi dxy ama şuanki görüntü stop yakma olarak kaldı. Üçgenin alt desteğine kadar bastılar oradan yukarı sardı şimdi günlük güzel bir pinbar kapatırsa dxy ve euusd de trend dönüş barları gelir inşallahhhh

5. 3,50 üstüne atarsak sabahtan beri 3,50 altında sesi çıkmayan boğaların sesi çıkmaya başlar gelişmekte olanların alayı toparladı bir zar var hadi onda gartley var birde biz varız be arkadaş. Eu gbp uj alayı toparladı at şu 3,50 üzerine sonrasında günlük destek üstü kapasak yarın ufak bir test eder sonra yeni trende başlarız at ulen 3,50 üstüne atttt.
    3,52 civarı bugünlük kapanış çok güzel bir trend döndüren pinbar bırakır bize.

6. Yellen enflasyondaki düşme sadece cep telefonu ve ilaç fiyatlarında olan düşmeden dolayı dedi. Bu sözleri 2 kez tekrarladı. Ve bu kadar yüksek istihdamın sonucu enflasyon artacaktır ancak anında etki etmez heralde kafanız mı almıyor demeye getirdi, gelen bir soru üstüne.

Şahin konuşuyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Parite eksiye geçti..breh breh breh..

8. Arkadaşlar,

Panik yapmayın, sakin olun. Crash tüm hızıyla yolda, varmak üzere ...

Syg,
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 837/1013 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •