Sayfa 671/1009 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. merhabalar
    epeydir yazmıyorum bügun de yazmıyacaktım ama ilginç gelişme olunca paylaşmak istedim

cuma günü vadesizde duran ( döviz için boşta tuttuğum parayı ) paranın bir kısmına izinsiz olarak şube bono alımı yapmış , talimatım var ve de telefonla konuşmam , hiç bir zamanda kısmi bono alımım olmadı hele 20542 tl gibi ( toplam boşta durun para 100 k küsür )
    ama kısmi miktarına , ilginç belki tamamına almış olsa geçiştirecektim

bankanın sözleşmesinde böyle bir madde olacağını sanmıyorum , umarım banka zor durumda değildir ( ben yusuf yusuf )

n kolay ve doviz için boşta durun parayı vakıfbanka transfer ettim

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    merhabalar
    epeydir yazmıyorum bügun de yazmıyacaktım ama ilginç gelişme olunca paylaşmak istedim

cuma günü vadesizde duran ( döviz için boşta tuttuğum parayı ) paranın bir kısmına izinsiz olarak şube bono alımı yapmış , talimatım var ve de telefonla konuşmam , hiç bir zamanda kısmi bono alımım olmadı hele 20542 tl gibi ( toplam boşta durun para 100 k küsür )
    ama kısmi miktarına , ilginç belki tamamına almış olsa geçiştirecektim

bankanın sözleşmesinde böyle bir madde olacağını sanmıyorum , umarım banka zor durumda değildir ( ben yusuf yusuf )

n kolay ve doviz için boşta durun parayı vakıfbanka transfer ettim

YTD
    hangi banka ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Hangi banka? Ayıptır sorması.

Bundan bir kaç sene önce sizin parayı transfer ettiğiniz banka da benden izinsiz bana deprem sigortası yapmıştı hesabımdaki para ile, talimat falan vermedim. Miktar küçüktü ama çok canım sıkılmıştı.

Ben de gidip MT'ye carlamış, bütün ticari ilişkimi bitirmiştim o banka ile.

Aktif bank gibi anladım

6.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    adamın parasıyla yaptığınız işlemi, yine adam soruyor. T.C. TL yi sorar.
    Adam dediğiniz abd'deki özel banka, bana soru sorma hakkı nasıl var, para da onun parası değil abd'nin parası.
    Abd'nin de bana soru sorma hakkı yok, para onun parası olabilir ben bir Türk bankasındaki kendi hesabımdan başka bir Türk bankasındaki hesabıma aktarmışım ona mı soracağım kaç taksitte aktaracağımı.

Bir kara para soruşturması olur eyvallah, öyle bir şey de yok. Öyle bir şey bile olsa bana soran makamın Türk makamı olması lazım. Bu kafa ile devam ettikleri sürece coine'e devam.
    Saygılar.

hırsızlıgın rusvetin yolsuzlugun ulkelerde hersey olur.....

8.  Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Adam dediğiniz abd'deki özel banka, bana soru sorma hakkı nasıl var, para da onun parası değil abd'nin parası.
    Abd'nin de bana soru sorma hakkı yok, para onun parası olabilir ben bir Türk bankasındaki kendi hesabımdan başka bir Türk bankasındaki hesabıma aktarmışım ona mı soracağım kaç taksitte aktaracağımı.

Bir kara para soruşturması olur eyvallah, öyle bir şey de yok. Öyle bir şey bile olsa bana soran makamın Türk makamı olması lazım. Bu kafa ile devam ettikleri sürece coine'e devam.
    abd deki özel banka soramaz abd sorar derken CIA filan mı size sorabilir, onu mu kastediyorsunuz? .
    şüpheli işlem kategorisine, bir ticarete vb gibi istediği yere sokar, hatta der ki iran ile ticaret mi yapıyorsun yoksa der. FATF konusunda bilginiz yoksa o zaman adamın parasıyla işlem yapmayacaksınız. adam kendi parasını böyle yönetiyor, sadece emisyonunu değil trafiğinde FATF kurallarına aykırı durumları da kontrol ediyor. o Türk bankası dediğiniz her iki bankanın da, o sorgulayamaz dediğiniz abd özel bankasında hesabı var. limitleri var. neyse,

Sayfa 671/1009 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •