Sayfa 159/427 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. 5 gündür yeşil yüzü gürmedi hisse.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Ben kendi adıma bekleneni alamadım Alkim den, Temmuz sonuna kadar bekleyeceğim. Temmuzun sonunda hissenin durumuna göre devam mı tamam mı onu bilemiyorum.

Tüm portföy tek hissede ise zor, ben bir sefer o hataya düştüm, bir tek Erbos vardı bende, buna çok benziyordu hareketleri.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tüm portföy tek hissede ise zor, ben bir sefer o hataya düştüm, bir tek Erbos vardı bende, buna çok benziyordu hareketleri.
    Ben de full erbosan vardı baydı beni yüklü miktarda sıkıldım sattım 27 Tl. den Alkim aldım. Sonuç ortada. Bu ortamda taze parayla hisseye yatırım yapmam, ancak borsada hatırı sayılı geri çekilme olursa yaparım.

4. çayırhan maden sahası için ruhsat bitiş tarihi 2023, burası için ruhsatın uzatılamaması tam bir facia olur. El elde baş başta kalırız. Var mı bu durumla ilgili bilgisi olan ruhsatlandırma süreçleri beya şirketle alakalı?

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Sayın bagbozumu, ne önemi var kv mi uzun vade mi, yatırımcı yatırımcıdır. Yatırımcı, piyasanın her türlü olasılıklarına göre hareket etmesi gerekiyor. Gerektiğinde kv li gerektiğinde uv li olacaksın. Piyasada büyük tehlike sezinlediğinde uv mantığı ile hareket etmek ne kadar sağlıklıdır. Kişi satar tehlike geçtikten sonra fazlasıyla birlikte hissesini yerine koyar. Bir yatırımcı bunu yapabilmeli. 1989 dan beri bu piyasadayım. Çok kötü durumlar yaşadık uv li yatırımcı olarak. Burası Türkiye herkes kazandıklarıyla övünür kaybettiklerinden hiç bir zaman bahsetmez. Saygılar.
    İsteyen istediği vadede alır- satar tabi, benim demek istediğim, güvenip yatırım yaptığımız şirketlerde, olumsuz piyasa koşullarında da sabırla bekleyebilmek gerektiği idi. Bir hisseyi sattıktan sonra geri yerine koyabilme garantisi yok maalesef. Bende 1995 yılından bu yana borsadayım, krizleri göre göre tecrübelendik, hala da tecrübeleniyoruz. 4 yıl bekleyip te çok iyi kazandığımda oldu, hiç kazanmadan sattığımda, 1 ayda çok iyi kazandığımda o ayrı bir mesele. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku
    çayırhan maden sahası için ruhsat bitiş tarihi 2023, burası için ruhsatın uzatılamaması tam bir facia olur. El elde baş başta kalırız. Var mı bu durumla ilgili bilgisi olan ruhsatlandırma süreçleri beya şirketle alakalı?
    başak bir rakıp çıkmassa , sözleşme yenilenir. SS üreticisi başka kim var?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,047
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    başak bir rakıp çıkmassa , sözleşme yenilenir. SS üreticisi başka kim var?
    Çayırhan'daki bu kapasite artışı yatırım tutarı yaklaşık 13 Milyon Euro (115 Milyon TL) seviyesinde planlanmıştır. Yatırımın finansmanı
    % 50 öz kaynak, % 50 orta vadeli yatırım kredisi ile gerçekleştirilecektir. Kapasite artış yatırımı için ÇED başvurusu 15.10.2020 tarihi
    itibariyle onaylanmıştır
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

8.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Çayırhan'daki bu kapasite artışı yatırım tutarı yaklaşık 13 Milyon Euro (115 Milyon TL) seviyesinde planlanmıştır. Yatırımın finansmanı
    % 50 öz kaynak, % 50 orta vadeli yatırım kredisi ile gerçekleştirilecektir. Kapasite artış yatırımı için ÇED başvurusu 15.10.2020 tarihi
    itibariyle onaylanmıştır
    Allah razı olsun , yukarda bir vatandaş yazmış açıklık getirdiniz tşk.

Sayfa 159/427 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •