Borsada bence para kazanmak için bir çoğunlukla nakit ve günlük işlem yapmak gerekir. Komisyonu onbinde 2 civarında olanlar için. Ben on tane hisse de günlük al sat yaparım bir hisseyi bir günde 10-20 kez alır satarım. 10 kademe anlık derinlik var. Azar azar alırım azar azar aldığım hisseleri boş kademelere aldığım miktardan farklı az yada çok satış yazarım. Takip ettiğim her hissenin %2,5-5 aşağısına alış yazarım. Kapanış seansı öncesi iki içi kağıtla girerim. Bunlar ayın yarısında %1 artı kapatır. Hele biri vardı sadece bunu kapanıştan 5 dk önce alıp kapanışta satsam aylık %100 bırakırdı. Takip ettiğim kağıdı ezberledim. Bunlarda öyle 2-3 bin lot alınmaz. 100 200 bin lik portföy bunlarda zarar yazar. Çoğu hisse de robot var. Belirli miktar alış satışa duyarlı özellikle 1-2 bin lot çektin mi 1*2 saat basar satincaya kadar. Bazen %5 devre kestirir. Sonra o %5 i sen satınca artıya geçirir. Tavsiyem karlı ucuz geleceği olan hisselerde dikkat çekmeyecek kadar az az alıp satmak. Benim çoğunlukla vadem 5 dk.