Sayfa 199/1002 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Dolar/TL 8.4850
    Gram Altın 496,50

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Karteller, mafyalar devlet olmuşsa bir yere varmaz, aynen devam eder. Mantıken kriptonun başlamadan bitmesi gerekiyordu. Amerika'nın böyle birşeye izin vermesi tam olarak söylediğim ilk cümleyi işaret ediyor.

Coinbase borsasını halka açmalarından da anlaşıldığı üzere Amerika belli ki kendisi kriptoyu bitirmeye niyetli değil ama sistemin alacağı ağır bir darbe sonrası milyonların birikimlerini kaybetmeleri onları böyle bir karar almak zorunda bırakabilir.

Devlet kendine paralel bir devlet oluşmasına normal şartlarda izin vermez. Kafasını anında ezer çünkü devlet var olduğu topraklar üzerindeki tek hakimdir. Peki ABD niye paranoyak gibi kontrol ettiği Swift sistemine alternatif oluşturan bu sistemlere izin veriyor? Çıkar kokusu.
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kriptonun 10 dakika içerisinde 99% değer kaybı yaşaması SEC'in ağzından çıkacak tek bir cümleye bakar. Böyle birşey bundan sonra altın ya da borsada yaşanmaz ama kriptoda her an yaşanabilir.
    Tam da sizin gibi normalde bunlarla işi olmayacak insanlar bu işlere niyet etmeye başladığı için benim korkularım depreşiyor.

:D

Balonun tepesine yaklaştık sinyalleri bunlar hep.

Binance bu arada.

Bitcoine bankalar şunlar bunlar bulaşmasaydı da 1000 10bin dolar aralığında gidip gelseydi ne güzel eğleniyorduk. Şimdi devletler girecek, yasaklar gelecek bilmemne. Kendilerini batıracaklar, koskoca şirketleri de alacaklar aşağı ehehe.
    Bu bakış açısı kumarbaz bakış açısı. Onu ben zaten yapıyorum.

Benim korktuğum nokta tüm sistemin kumarbazlar tarafından ele geçirilmesi.

Herkes kumarbaz olup kumardan para kazanırsa kim çalışacak? :D
    İşte asıl tehlikeli olan nokta tam burası.

Tesla bilmem kaç milyar dolarlık bitcoin aldı bu sisteme entegre etti kendini. Yarın öbürgün apple, visa, google, bilmemne daha bir sürüsü katılacak. (diyelim ki yani)

Aldıkları şey tam olarak ne? Hiçbir şey.

Zaten balon olan sistem balon üstü balon haline dönüşecek.

Bu piyasada coin'e yatırım yapan iki tip insan var:

1- Coin'in ponzi olduğunu bilerek risk alanlar
    2- Anlatılan masallara gerçekten inananlar

Ben birinci gruptayım.

Valla bu sedat peker değişik bir adammış.Kesinlikle öyle boş bir mafya lideri falan değil.Hükümeti baya baya sallar son videosu.Daha 4. videoda. 12 tane çekeceğim diyor.12. videoya kalmadan ben erken seçime gideriz diyorum.Adamın her videosu olay ettiği laflar yenilir yutulur değil.Ben bu dolar artışını bile az bişi bugün buna bağlanabilir diye düşünmeye başladım.Bayramdan sonra amerikadaki enflasyon,sedat peker,açılmaydı kapanmaydı derken dolar tavan borsa taban olur.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kamu bankaları 8.16 dan alıyor nasıl satayım yoksa 8.40 üstüne bi tur daha satardım
    İyi bu defa şansa yırtım satsaydım yukarıdan kıyabilecektim yerine demekki çekirge 2 kere sıçrayabiliyormuş 3. De ayvayı yiyormuş
    bir halt olacağı yok.

Akp daha önce de sıkışmıştı ama o zamanki ekonomik durum farklıydı ,şimdi bu ekonomik durumla salgın ve diğer milletin gözüne batan ayyuka çıkmış skandallarla başedemezler,bayram sonrası değişik bir dünya olur gibi.

6. 8.49xx koptu gidiyeah

Herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlar sağlıklı huzurlu nice bayramlar dilerim.

8.4988.....

Sayfa 199/1002 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •