Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bitcoin %11 civarı düşüşle $49,700 civarında dolaşıyor.

Altının yükselmesinin önündeki en büyük engel coinler diye bir görüş vardı ama altında da pek bir hareket yok, sanırım bu teori fos çıkacak...
    Bende aynı görüşteyim altını engelleyen 2 şeyden biri nitcoindir para altın yetine coinlere gidiyor. Şu anda altını frenleyen ise abd enflasyonu ve tahvili birde fed in faiz arttırım takvimini öne çekme ihtimali
    bir halt olacağı yok.

2. Coinler ile altının alakası yok. İnsanları manipüle etmek için uydurulmuş bir hikaye. Kanıtlanması mümkün değil. Bunu kim söylüyorsa sonradan söyleyeceği lafların hiçbirini ciddiye alamıyorum. Coinlerin en çok beraber hareket ettiği piyasalar ABD borsaları.

Bişeye yatırım yaparken arkasını hikayesini bilmek lazım
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İsrail Filistin çatışmaları git gide şiddetleniyor, pek hayra alamet değil...

Öncelikle, İsrail' in Demir Kubbesi delindi falan yorumları görüyorum twitter'da. Tersine iyi çalışıyor, daha iyisi olmaz zaten, ama tabi taktik anlamda konsept antikonsept savaşı yaşanıyor şöyle ki, bu kısa menzilli (70 km altı) roket füzelere karşı şehrin her yerine mevzilenmiş durumda bulunan hava savunma füze lançerleri açıkta, halk görüyor, Hamas keşfetmiş bunları demişler ki Gazze'den Aşkelon'a doğru atarsak şunlar devreye girer, ee bunlarda ne var bir kerede, iki batarya var hazır kıta, yani 20 veya 24x2=48 adet, sonrasında ikmal gerekli, işte Hamas daha fazla sayıda atıyor bir kerede, 48 i geçince diğerleri hedefe ulaşıyor. Böyle bir denklem var orada, tabi arada kaçanlar da var. Tabi İsrail sonradan tedbir almıştır, arttırmıştır hazır duran lançer sayısını, sayıca bunu beklemiyorlardı anlaşılan..

Öte yandan, Mossad' ın Gazze'ye bu kadar çok sayıda, -ki kimi kaynaklar 500, kimisi 1000 diyor atılan, çok namlulu roket sistemi (İran yapımı) sokmasının istihbaratını alamamış olması normal değil. Hatta bence mümkün değil..

Yani, buna sanki göz yumulmuş...Yani İsrail anladığım kadarıyla bu bahaneyi yaratarak/bunu elde ederek, Gazze' yi komple işgal edecek..Hava harekatı sonrasında kara harekatı yapacağız diyorlar.

Malum İsrail bir süre önce, Suudi Arabistan'la, BAE ile bazı adımlar attı, Mısır zaten bambaşka bir çizgide, Lübnan sıkıntılı, Suriye bitik, İran da ABD ile yeni bir diplomatik süreçte (Nükleer anlaşmaya dönme, bloke edilen İran paralarının salıverilmesi v.s.), biz deseniz ekonomik krizin kıyısındayız...

Bu zamanlama tesadüf olamaz..Bence tüm bu süreç Filistin halkına kurulan bir tuzak..Tarafımız elbette belli, burada Filistin tartışmasız haklıdır, ama bunun zerre kadar önemi yok..Allah yardımcıları olsun, tek başlarınalar..kuru gürültüden öteye bir destek yok, bu konjunturda gelemez de..Çok kötü bir zamanlama..
    çok güzel bir analiz olmuş. pandemi, ekonomik krizi kendilerince fırsata çevirmeye çalışıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aynen,sağlamı banka,şekerbank tercihimdir fiziki olarak,ama ben genellikle internet bankacılığı üzerinden alırım...Yine geldi çattı bayram,benim sistemimde bayramdan önce al,sonra sat,dış kuruluşlar 9 üstü hesap biçmişler,normal,çünkü kasada döviz yok,üstelik gece bakmışız birden fırlamış,128 milyar dolar gündemde,hiç 220 milyar dolar olan 19 senelik iç-dış borcun 1.300 trilyon dolar olduğunu konuşan yok,merkezinki kolay kayıtlı olduğu için,peki diğerleri nerede ???...Neyse tavsiyem döviz alınmasından yanayım,tabiki İMF falan denilirse dikkatli olmaktada fayda var ne olur olmaz diye ytdeğildir.
    Bayram önce dolar ucuzlarken bayram sonunda ne olduğunu görüyoruz,şu an 8.49-50 arası,işbankasında 8.42 satış 59 alış.dış piyasalarda işler kesat borsalar satış yiyor,malum mayıs ayı satış zamanı,tatil zamanı.Herkesin bayramı kutlu olsun

Euro/TL 10,2873 ile yeni tarihi zirvesinde

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Av. Alpay ANTMEN
    @avantmen33
    Panama’da, Bolivar Limanı'nından Mersin Limanı’na gelmek üzere yola çıkan konteynerde 616 paket kokain ele geçirildi. Alıcı belli, aracı belli. Panama Polisi her tür bilgiyi veriyor ama burada tık yok. Bu uyuşturucu ticaretinin ortakları kimler? Savcılar ve Polis kimden korkuyor?

https://twitter.com/avantmen33/statu...44335145295872
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Av. Alpay ANTMEN
    @avantmen33
    Panama’da, Bolivar Limanı'nından Mersin Limanı’na gelmek üzere yola çıkan konteynerde 616 paket kokain ele geçirildi. Alıcı belli, aracı belli. Panama Polisi her tür bilgiyi veriyor ama burada tık yok. Bu uyuşturucu ticaretinin ortakları kimler? Savcılar ve Polis kimden korkuyor?

https://twitter.com/avantmen33/statu...44335145295872
    20 lik bebelerin milyon dolarlık araçlara binip pudra şekeri içtiğigenel merkez çalışanları olduğu sürece bahsekonuda adım atılmaz...Ben daha önce bu haberi Cumhuriyet gazetesi linki ile paylaşmıştım....

Hiç uyuşturucu yakalandı falan haberi duyuyormusunuz? Malum adamın yeğeni tonla malı yakalattı içiciyim dedi iş bitti, emniyet müdürü arabanın bagajını pudra şekeri ile doldurmuş birileri de yakalamış medayaya servis etmişti...Adam neden yakalandı !!!Kimden habersiz iş çevirdi felan vs....Ülke tımarhaneye dönmüş ,
    Neden ülke bu duruma geldi !!!! Kim ülkei bunlara teslim etti....Asıl sorulması gereken bunlar....

Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •