Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Fiyat sabit olduğundan kaldıraç kullanılmıyor. Spot piyasa. Cüzdanınıza gönderip saklayabilirsiniz. Usdt için konuşacak olursak, üç versiyonu var. Ethereum, Binance ve Tron ağı. Hepsinin versiyonu farklı. Gönderirken(borsa size seçenek sunuyor) hangi ağın cüzdanına göndereceğinize dikkat etmeniz yeterli.
    Uzattım ama, topik sakinlerinden de özür bu son olsun...

1-Türkiye platformları kaldıraçsız, global olanları kaldıraçlı sanki, öyle anladım ben ama..

2-Asıl soru da şu galiba, yeni toparlıyorum, Binance Global'de kaldıraçlı işlem yaparken TRY işlemlerinde swap faizi var mı?

3-Ve USDC veya USDT sattığımda hesapta TRY tutabiliyor muyum? (Global piyasada)

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Teşekkürler fiyat hareketleri birbirine yakın ve talebe göre salınıyor onu ben de fark ettim de, USDT veya USDC satıp TRY dönmek ve TRY olarak hesapta çekmeden tutmak mümkün mü?

Burada kastım ilgili borsaların global olan versiyonlarını kullanırken...Binance Global veya Coinbase Global (Türk versiyonu var mı bilmiyorum)

USDC hangi borsada/platformda geçerli?
    Try paritesi bildiğim kadarıyla hacimli olarak sadece Binance ve Btcturk'de(bir de Paribu) var. Usdc ise bütün büyük borsalarda işlem görüyor. Listesi burada: https://coinmarketcap.com/currencies/usd-coin/markets/

Try'i Bitcoin gibi bir coin olarak düşünün. Al-sat ya da saklama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Edit: Try'yi hesabınızda istediğiniz kadar tutarsınız. Kaldıraç konusunda bilgim yok maalesef.

3. Usdc’nin arkasında çok büyük para babası aileler var ve her usdc olayı takip ediliyor yani çok güvenilirdir ama takipsiz değildir

4.  Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Try paritesi bildiğim kadarıyla hacimli olarak sadece Binance ve Btcturk'de(bir de Paribu) var. Usdc ise bütün büyük borsalarda işlem görüyor. Listesi burada: https://coinmarketcap.com/currencies/usd-coin/markets/

Try'i Bitcoin gibi bir coin olarak düşünün. Al-sat ya da saklama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Edit: Try'yi hesabınızda istediğiniz kadar tutarsınız. Kaldıraç konusunda bilgim yok maalesef.
    Çok teşekkürler...Dolar-TRY arbitrajını kısmen kendi dinamikleriyle Binance veya BTC Türk'ten yapabiliriz, kaldıraçsız, swapsız, şeklinde anladım..

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bitcoin %11 civarı düşüşle $49,700 civarında dolaşıyor.

Altının yükselmesinin önündeki en büyük engel coinler diye bir görüş vardı ama altında da pek bir hareket yok, sanırım bu teori fos çıkacak...
    bıtcoınden cıkan para ancak 5 mılyar dolar fılandır sadece bıtcoının 900 mılyar dolar oldugunu dusunursek yolun basındayız

6. 47bin küsüre indi. Ayı piyasasına girmiştir artık sanıyorum ki coin piyasası. Yeni zirve zor bundan sonra.

ABD'yi tehdit etmek pek akıllıca olmadı. Kendi topuklarına sıktılar.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bitcoin hareketi Elon denilen manipülatörün işi.
    SEC müdahale edince görecem ben it coini.
    Dostum oradan çözülen para bir yere gidecek.
    edemez ki ederse devlete baglılık merkezcıyetcılık olaylarını cope atmıs olur

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    edemez ki ederse devlete baglılık merkezcıyetcılık olaylarını cope atmıs olur
    https://www.reuters.com/article/cryp...-idUSL4N2N03ZO
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •