Hakikaten inanılmaz hareketler tüylerim diken diken oldu yine , Ali Koç seçilirse facia olur adam müthiş başarısız 6.-7.-3. ligi bitirdi, borç 2 katına çıktı , peki neyin fiyatlaması bu...
Hakikaten inanılmaz hareketler tüylerim diken diken oldu yine , Ali Koç seçilirse facia olur adam müthiş başarısız 6.-7.-3. ligi bitirdi, borç 2 katına çıktı , peki neyin fiyatlaması bu...
Hisse zaten şampiyon olamamayı fiyatlayıp 23 lere kdr düşmüştü zaten fikrimide söylemiştim 20 TL altı olmaz diye.Ali koç bedava para bile dağıtıyor olabilir şampiyonluk gidince en azından böyle taraftarı avutuyordur.Olmaz olmaz demeyin imkanı olsa bütün servetini Fenerbahçe için harcayabilecek kdr fanatik bir adam.
Bedava peynir fare kapanında olur. Fanatiklik sende bende olur. İş adamının fanatikliği cebine yansımaz. Dolduruşa gelmeyelim. Sezon bitmişken bu fiyatlardan almayı göze alabiliyor muyuz ? Bunu bilen ve malın çoğu elinde olan spek, yukarı götürüyor sonra döşemek için
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali koç geldiğinden beri zaten 1milyar TL nin üstünde Fenere el altından,üstünden desteğini verdi.Mal toplu tabi,aşağıdan kaptırmayada niyeti yok.Bu fiyatlardan giren olmaz da 30lardan giren bulacak mı?Haber akışsız kimse girmeye kolay kolay cesaret edemez.Maliyetim 28,50 ben de satıp satmamakta kararsızım.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
2 günde tam %20 prim 1 yıllık mevduat faizi bu kadar vermiyo , elimde şu an hisse yok ama ölümüne aşığım bu hisseye, son 10 yıl hatırı sayılır paralar kazandırdı banada , ölene dek bu hisseyi al-sat yapmaya devam edeceğim...
Ben BjK topiğindede yazdım.Haftalar öncesinden fiyatlamaya başladı zaten hisse 13 leri gördü.Genelde şampiyonluktan sonra rutin değerlerinin biraz üzerine kdr düşer.Harekete 4 den başlamıştı 6 lı rakamlara kdr düşecektir diye tahmin ediyorum.YTD...
Yer İmleri