Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba Sn. Lemon,
    Yatırım fonları portföyümü Ziraat'te tutuyorum. Beklenmedik abuk subuk kesintiler vs. olmuyor. ( Rutin mkk ücreti dışında ) Arayüz ekranını da seviyorum. Kullanışlı buluyorum. ( Zaten asıl büyük portföyümü sadece kamu bankasında tutmayı yeğliyorum)
    Ama fon dışında soruyorsanız ben, yıllardır enpara kullanıyorum bütün diğer işlerim için . Canımı sıkacak kesintiler, ücretlemeler, masraflar vs. olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda hemen birine ulaşabiliyorum.
    Kendi özel işim olan trade için ise, komisyon vs. avantajları, ekstra teminat istememesi vs. gibi nedenlerle on beş yıldır sanko menkulu kullanıyorum
    Ben Osmanlı yatırımda da varlık tutuyorum. Batmazlar dimi riskli midirler? Beni aldı be telaş şimdi.cok ta.dazla param yok

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Ben Osmanlı yatırımda da varlık tutuyorum. Batmazlar dimi riskli midirler? Beni aldı be telaş şimdi.cok ta.dazla param yok

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yok hocam niye batsınlar, gayet büyük bir kurum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •