Sayfa 44/883 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7061 madde; 345 - 352 arası.

Konu: EndeksS

1. zaman format

11 hafta bitti
    12 hafta, bu hafta son bitecek olan
    12 hafta, başlayacak olan kendi içinde 4+4+4, 4 yatay, 4 düşüş, 4 yükseliş, düşüşte destek, yükseliişte direnç önemli
    8 hafta agresif shortu hazırlayacak süreç
    17 hafta 18 ekim agresif short sürec

toplam 60 hafta bütününde short

ytd
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

3. üst graf usd, alt graf aynısının TL si,

yani USD izin verirse TL 1591.36 da çok rahat olacak, USD izin veriyor mu hayır,

mavi oklar bunu gösteriyor,..

şimdi 5 hafta daha kesin sonuç alınmayacak bir döneme giriyoruz,

bitecek olan 12 den 1 hafta, başalayack olan 12 den 4 hafta, muhtemelen bir bantta doldur boşalta yatay yapacak,

ne shorta ne longa arife ve bayram olamayacak, sonraki 4 hafta düşüş olduğundan bu yatayda ki konumlanma (bant aralığı)

o düşüşü belli edecek, eğer yüksekte kalırsa 1591.36 yukarı geçilir,..aşağı olursa 1480.09 yeniden gündeme gelir,..

kısaca boğalar 1591.36 yı geçmeden long göremezler, gördüklerini s a n ı r l a r, ...

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

çalışmanız çok ilginç...farklı bir bakış açınız var...işin içine zamanlamayı dahil etmeniz ise takdire şayan....

[LUX] Donchian Zig-Zag
    https://tr.tradingview.com/script/Nj...chian-Zig-Zag/

bu scripti incelerken sizin çalışmanız aklıma geldiği için paylaşmak istedim...
    https://www.tradingview.com/x/ytVzgQG8/

çalışmanızdan anladığım kadarıyla kesişimlerden strateji oluşturulabileceğini düşünerekten...
    zigzagların kesişim yerlerini destek direnç olarak işaretledim....
    https://www.tradingview.com/x/G2EhpjT0/

sizin zamanlama çalışmanızı nasıl yaptığınızı anlamadığım için
    bende kesişimlerin oluşumlarını normal zaman sıralaması şeklinde yaptım...

çalışmalarınızda başarılar, nasibiniz bol olsun...
    selamlar...saygılar...

5. sizin zamanlama çalışmanızı nasıl yaptığınızı anlamadığım için
    bende kesişimlerin oluşumlarını normal zaman sıralaması şeklinde yaptım...

sayın yörük topik başlangıcında bahsettiğiniz konular ile ilgili detayları paylaşmıştım, orada ayrıntılara bakarsanız durum dahada netleşir kafanızda,

ikisinin ayrıldığı temel fark kesişim olursa bu bir trade sistemidir, benimki trade sisteminden ziyade

bilgi veren
    bölge veren
    hedef veren
    zamanlayan,

ama hepsinden önemlisi bu verdiği bölgelerin hepsi simetrik üçgen olan bir sistemsel bakış veya yapı,..
    rakamların hiç biri bu günden yarına değişmez, sabittir, yelpaze yüksekliklerinin hepsi sabittir, yelpaze periyodu yine hep sabittir,

burada maksat sabit olan bir bölgeden/yapıdan, üçgen yapı; hareketi, hareketli olan fiyatları her defasında aynı şekilde geçiriyoruz,..

bu sayede bilinemez azaldıkça karşımızdaki görüntü netleşiyor,..ne zamanki sabitlik bozulur bu sistem işte o zaman çöp olur,..

ancak 2010 dan beri takibimdedir, şu an için geçerliliği sadece viop ve xu030 içindir,

sistem üstünde kapandıkça, kafa atıkça, destek yaptıkça kendini doğrular, buda hali hazırda çalıştığını güncel olduğunu gösterir,

viop harici başka yerlerde tutmaz, bunu baştan belirtiyim, tutmaz derken o dönemde xu100 için hazırlasa idim, xu100 de bu şekil yürürdü, ama benim bunu anlamam bir süre aldı, o sürede geriye dönüş için artık çok geçti,..

şöyle diyelim xu030 çıkarsa viopta xu100 de çıkar

6. bu sistem zamansal durumda üretir,

ama benim burada paylaştığım zaman bu sistemden değildir,..başka bir metoddur,..

bu yukarıdaki sistemden rakam olarak istifade ederken diğer sistemden zaman olarak istifade ederim,

zaman sisteminin özünü sp 500 oluşturur,

7. bir şeyde mantık varsa o şey er yada geç çalışır,

sizin kesişmelerinizde de bir mantık var, zig zag doğru üretim yaptıkça çalışır,..

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu sistem zamansal durumda üretir,

ama benim burada paylaştığım zaman bu sistemden değildir,..başka bir metoddur,..

bu yukarıdaki sistemden rakam olarak istifade ederken diğer sistemden zaman olarak istifade ederim,

zaman sisteminin özünü sp 500 oluşturur,
    zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler....
    selamlar...saygılar....

Sayfa 44/883 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •