Sayfa 470/932 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Sarkuysan

İyi günler hocam , SARKUYSAN ı yorumlaya bilme şansınız var mı şimdiden emeğinize sağlık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SARKUYSAN Temel Analiz Puanı (10 üzerinden)

Sarkuysan : 5 (Beş) Görünüm: NÖTR (Vasat)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Daha önce yaptığımız Gedza Temel Analiz Puanını (7) kısa vadeli aşırı primi dolayısıyla Notunu düşürdük. (5) İlgilenenlerin bilgisine...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    GEDZA Temel Analiz Puanı (10 üzerinden)

Gedza : 5 (Beş) Görünüm: NÖTR (Vasat)

5. İyi pazarlar,
    İzci sizi yormak istemem ama müsait iseniz bağfaş bakarsanız sevinirim. Benim taramalarda aylık periyotta geliyor. İchimoku tabanlı taramalar bunlar. Genelde aylık gelenler uzun soluklu bir koşu yapabiliyor. Lakin piyasayı begenmedigim için almadım.
    Teşekkürler...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

İyi pazarlar herkese, kolay gelsin.

BAGFS özelinde ama genel olarak konuşmak istiyorum. Çubuk boyu (periyot) ne kadar uzunsa volatilite de o kadar yüksek oluyor. Dolayısıyla da koyduğunuz stop marjı yüksek olmak zorunda. Ben listeye giren haftalık senetlerden bile korkuyorum. Aylık sinyal çok dikkat gerektirir. Çok emin olmadıkça periyotları kısa tutmalısınız. Aylık çubukta stop olma olasılığı daha kısa periyotlara göre yüksektir. Sadece görüşümü belirtmek istedim.

Başarılar dilerim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7. Selamlar, aylık durum gerçekten zor. Bugün PC acabilirsem grafiğini atmak isterim, grafik günlük TL. Borsa bu aralar zorlu,uzun soluklu grafiğini beğendiğim hisse yok gibi,
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bağfaş Temel Analiz Puanı (10 üzerinden)

Bağfaş: 3 (Üç) Görünüm: Olumsuz

Sayfa 470/932 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •