Cüzdan niye boş olsun.
Cüzdan boş derken bitcoinin değerinin sıfırlanacağını diyorsanız o başka.
Soğuk cüzdana çektiğiniz coininiz yok olmaz.
Olayın püf noktası şu
Eğer coin alırsanız borsada tutmayacaksınız, soğuk cüzdanınıza çekeceksiniz. Orda birşey olmaz, yeterki cüzdanı kırmayın, şifreyi unutmayın.
Bu arada altın başlığında kripto muhabbeti yaptık diye kızacaklar bize.
Bana müsade.![]()
İnsanlar emlak ve altın gibi binlerce yıllık yatırım araçlarına karşı dandik dundik şeylere inanıp,
ciddi ciddi bu konu üzerine kafa yoruyorlar ya, vallahi gülüyorum.
Lale soğanının 1 florinden gelip, ortalığı kasıp kavurup, eninde sonunda yine 1 florine gittiği gibi,
kripto zamazingolar da kaç cent'ten geldiyse oraya gidecek..
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Arkadaş, kriptosunu ortaya çıkaran ahali koşsun tuzlasın istiyor.. Fukara ahali hangi birine tuzluk yetiştirsin..
Ben bile sabah erken kalkabilsem bir kripto çıkarmayı düşünüyorum yani!
Bunlar "Evimizi Yunan askerine emanet edelim girsin çıksın möyim değil, yeter ki camiye vaktinde yetişelim.." diyen Şeyhülİslamların Fesli Kadir'lerin yetiştirmesidir.."Akçakoca İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu; Selanik göçmenleri nin yüzde 90ı sabetayist..."
Dünyada genç insanların beynine format atmak için TAVISTOCK ENSTİTÜSÜ vardır.
Buradan yetişen gençler kimler mesela? Birkaç örnek sayayım. Size ev ödevi gerisini siz araştırın. Bu enstitünün yıllık araştırma geliştirme bütçesi 10 milyar GBP yani İngiliz sterlini. Bu enstitü dünyadaki tüm büyük trendleri belirler. Dijital para deneyini de bu enstitü sosyal mühendislik kapsamında uçtan uca planladı. Neye evrileceği de planlandı. Araştırın okuyun. Oku emri kutsal Kuran ın ilk emridir!
- Beatles
- Elon Musk
- Mark Zuckerberg
- Lady Gaga
- Katy Perry
- Beyonce
Yer İmleri