Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bak arkadaşım. hakaret ettin. sana adam gibi cevap yazdım. haddını aşma istersen terbiyesizliğin lüzumu yok . ben myfinansla kripto yazışıyordum. bizim onunla hukukumuz var. zıp çıktı gibi konuya yarısından girdin. ben konuya girdim. 60 tl den fdüştüğünü 20 lere geldiğini söyledi. bende 20 den 10 a düşerse %100 dedim. sen hop daldın. konunun devamında.
vivatrader arkadaşın yazdığı konu gibi devam edecektik. yani 20 liradan alıp yukarı çıktıktan sonra , satamayıp tekrar aynı fiyata döndüğünde karı realize edemeyişinden dolayı zararı ortaya koyacaktım.
sen şimdi de diğer arkadaşa saldırıyorsun.
sen kimsin ya başkesen falan mısın.
terbiyeni, takın.
hem buradan gittim diyorsun. getirmeyin buraya falan gibi yukarıdan yukarıdan yazıyorsun falan.
hadiini bil. seninle uğraşmıyacak bu forum.
Hakaret etmedim, boş konuşma istersen. Tek bir hakaret içeren kelimem yok. Sen de etme bence. Dikkat et.
Neyin hakaret olup olmadığını biliyorum.
Benim kimseye saldırdığım yok, ne zaman gidip ne zaman kalacağıma ben karar veririm.
Terbiyesiz ve zıpçıktı kelimeleri hukuken hakarettir mesela. Ben hukuken neyin sorumluluk yaratacağını bilirim, kelimelerimi ona göre seçerim.
Sen de ona göre seç.
Sen 5 kişiye saldırdın az önce.
Son düzenleme : hellistheothers; 23-05-2021 saat: 22:35.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri