Sayfa 274/1002 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    60 binden 15 bine düşen bir x piyasasında her şey matematik demek değildir.

Örneğin 60 binden 30 bine %50 düştü dip diye alan birisi Piyasa 15 bin seviyesine geldiğinde %50 para kaybeder.

15 bin seviyesinden bir daha aldığında ve X'in seviyesi 7500 dolara geldiğinde bir %50 daha kaybeder...

Acıları hiçbir matematik ölçemez...

Kimse, herşey matematiktir falan demedi zaten.
    Arkadaş 20 lira 10 liraya düşmüşse kayıp ısrarla %100 dür dedi,
    Ben %50 dir dedim.

Mevzu bu. Yüzde hesabı. Sadece altını çizdiğim yer. Tartışmalı kısım o.
    Zaten sen de 60 binden 30 bine düşmüşse %50 düşmüştür demişsin.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn nida
    O fonları biliyorum da AFV ve AFS hisse kökenli
    GBC daha çeşitli dayanak varlıklı ama bazı şeylerde fazla ısrarcı gibi.O varlıklar yürürse gidiyor, tökezlersede fon da çok kötü tökezliyor.

Ben öyle bir fon hayal ediyorum ki gerektiğinde dayanak varlığı tümden değiştirecek, hisselere bağımlı olmayacak, gerekirse döviz, türev, kıymetli maden, ticari emtia, hisse vs vs hepsi arasında geçiş yapabilecek
    Ama bunu döviz üzerinden yapacak.

Bu tür fonlar serbest fon olarak varlar ama
    Biz gibi garibanlar için değişken de olsun istiyorum.
    Varsın yönetim ücretini yüksek tutsunlar, hatta gerekiyorsa performans ücreti bile koysunlar.
    Ne yazık ki Serbest Fon dışında bildiğim yok. Serbest desen IZS ve GZN derdim hemen...

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Kimse, herşey matematiktir falan demedi zaten.
    Arkadaş 20 lira 10 liraya düşmüşse kayıp ısrarla %100 dür dedi,
    Ben %50 dir dedim.

Üstüne de ısrar etmeye devam etti.
    Mevzu bu. Yüzde hesabı. Sadece altını çizdiğim yer. Tartışmalı kısım o.
    Zaten sen de 60 binden 30 bine düşmüşse %50 düşmüştür demişsin.
    bak arkadaşım. hakaret ettin. sana adam gibi cevap yazdım. haddını aşma istersen terbiyesizliğin lüzumu yok . ben myfinansla kripto yazışıyordum. bizim onunla hukukumuz var. zıp çıktı gibi konuya yarısından girdin. ben konuya girdim. 60 tl den fdüştüğünü 20 lere geldiğini söyledi. bende 20 den 10 a düşerse %100 dedim. sen hop daldın. konunun devamında.

vivatrader arkadaşın yazdığı konu gibi devam edecektik. yani 20 liradan alıp yukarı çıktıktan sonra , satamayıp tekrar aynı fiyata döndüğünde karı realize edemeyişinden dolayı zararı ortaya koyacaktım.
    sen şimdi de diğer arkadaşa saldırıyorsun.
    sen kimsin ya başkesen falan mısın.
    terbiyeni, takın.
    hem buradan gittim diyorsun. getirmeyin buraya falan gibi yukarıdan yukarıdan yazıyorsun falan.
    hadiini bil. seninle uğraşmıyacak bu forum.

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    bak arkadaşım. hakaret ettin. sana adam gibi cevap yazdım. haddını aşma istersen terbiyesizliğin lüzumu. yok ben myfinansla kripto yazışıyordum. bizim onunla hukukumuz var. zıp çıktı gibi konuya yarısından girdin. ben konuya girdim. 60 tl den fdüştüğünü 20 lere geldiğini söyledi. bende 20 den 10 a düşerse %100 dedim. sen hop daldın. konunun devamında.

vivatrader arkadaşın yazdığı konu gibi devam edecektik. yani 20 liradan alıp yukarı çıktıktan sonra , satamayıp tekrar aynı fiyata döndüğünde realize edemeyişinden dolayı zararı ortaya koyacaktım.
    terbiyen, takın.
    hem buradan gittim diyorsun. getirmeyin buraya falan gibi yukarıdan yukarıdan yazıyorsun falan.
    Hakaret etmedim, boş konuşma istersen. Tek bir hakaret içeren kelimem yok. Sen de etme bence. Dikkat et.
    Neyin hakaret olup olmadığını biliyorum.
    Benim kimseye saldırdığım yok, ne zaman gidip ne zaman kalacağıma ben karar veririm.
    Terbiyesiz ve zıpçıktı kelimeleri hukuken hakarettir mesela. Ben hukuken neyin sorumluluk yaratacağını bilirim, kelimelerimi ona göre seçerim.
    Sen de ona göre seç.
    Sen 5 kişiye saldırdın az önce.
    Son düzenleme : hellistheothers; 23-05-2021 saat: 22:35.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hakaret etmedim, boş konuşma istersen. Tek bir hakaret içeren kelimem yok. Sen de etme bence. Dikkat et.
    Neyin hakaret olup olmadığını biliyorum.
    Benim kimseye saldırdığım yok, ne zaman gidip ne zaman kalacağıma ben karar veririm.
    Terbiyesiz ve zıpçıktı kelimeleri hukuken hakarettir mesela. Ben hukuken neyin sorumluluk yaratacağını bilirim, kelimelerimi ona göre seçerim.
    Sen de ona göre seç.
    Sen 5 kişiye saldırdın az önce. Benim o saldırdın dediğin adamla takışmam 15 yıllık, sen bilmezsin.
    sen beni
    bende seni
    muhatap almıyalım.
    tamammı arkadaşım.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    bak arkadaşım. hakaret ettin. sana adam gibi cevap yazdım. haddını aşma istersen terbiyesizliğin lüzumu yok . ben myfinansla kripto yazışıyordum. bizim onunla hukukumuz var. zıp çıktı gibi konuya yarısından girdin. ben konuya girdim. 60 tl den fdüştüğünü 20 lere geldiğini söyledi. bende 20 den 10 a düşerse %100 dedim. sen hop daldın. konunun devamında.

vivatrader arkadaşın yazdığı konu gibi devam edecektik. yani 20 liradan alıp yukarı çıktıktan sonra , satamayıp tekrar aynı fiyata döndüğünde karı realize edemeyişinden dolayı zararı ortaya koyacaktım.
    terbiyeni, takın.
    hellistheothers 'ın bu forumda benim bildiğim, aylardır herkesin beğeniyle izlediği çok önemli katkıları var, bu nasıl bir üsluptur okurken ben sıkıldım, kaldı ki kendisi diğerleri ile olan münasebetinde nezaketiyle de örnek seviyede olmuştur hep, çok üzüldüm doğrusu...

7.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    hellistheothers 'ın bu forumda benim bildiğim, aylardır herkesin beğeniyle izlediği çok önemli katkıları var, bu nasıl bir üsluptur okurken ben sıkıldım, kaldı ki kendisi diğerleri ile olan münasebetinde nezaketiyle de örnek seviyede olmuştur hep, çok üzüldüm doğrusu...
    Katılıyorum.
    hellistheothers, bu konuya çok katkı veren herkese yardımcı olmaya çalışan bir kişi. Umarım kendisi yazmayı bırakmaz, forumdaşları bilgilendirmeye devam eder.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by southpark Yazıyı Oku
    Katılıyorum.
    hellistheothers, bu konuya çok katkı veren herkese yardımcı olmaya çalışan bir kişi. Umarım kendisi yazmayı bırakmaz, forumdaşları bilgilendirmeye devam eder.
    Aynen katılıyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 274/1002 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •