Sayfa 279/1002 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İlk başlarda birçok kişi gibi ben de sp.nin arkasında malum şahıs veya damat var gibi düşünmüştüm. Ama bugünkü videoda cinaliden bahsedince artık durum farklılaştı, acaba kim konuşturuyor ve ucu nereye kadar gidecek merakla bekliyoruz. imdb'de boşuna yüksek puan almamış
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İddialardan anlaşılan .!!!
    Ülkeyi yöneten.!!!
    Bazı siyasetçilerin çocukları.!!!!!
    Büyük suç örgütlerinin yöneticileri..!!!!
    Yada örgütle direkt bağlantılı.!!!!
    Aile boyu pisliğin içindeler!!!!!!
    kadın satıcılarına bile parayı bulana kadar pezvnk, sonra ise beyefendi diyorlar..

Bu iş başka bu ne susurluğa benziyor ne 17 25 aralığa.Olayın büyüklüğü açısından değil ama zamanı açısından iktidarın canına okuyacak bir şey.Bu tarz zamanlarda ya muhalefet iktidara yardım ederdi ya da iyi sıhhatte olsunlar iktidara güzellikler yapardı,şu anda tık yok.Şimdi millet bildiğin aç,bir iktidara ve yandaşlarına bunların gündemlerine bakacaklar bir de kendi hayatlarına sosyal patlamalara bile neden olabilir.Kimbilir belki de amaç budur.

Ha bu arada sedat peker mafya falan ama ben adamla sohbet etsem cahil muamelesi görebilirim.Kitap okumayı çok severim ama adamın konuşmasındaki konularda bilgi spekturumuna baktım cidden şaşırdım.Tamam sun tzu, tarih,din şu bu mesleki olarak ilgisini çekebilir ama felsefe biyoloji,sosyoloji mafyacı adam ne alaka di mi
    adam ne bulduysa okumuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu için, "Kasetle gelip, gidenler " diye aşağılayanlar, Sedat Peker'in kasetlerini izledikçe köşeye sinmiş ve korkudan koltuklarından kalkamıyorlar bile...
    ""Etme bulma dünyası,"" dedikleri ,bu sanırım..

"Bu ülkenin başbakanı olarak açıkça ifade ediyorum ki, Dicle'nin kenarında kurdun kaptığı bir koyun bile benim mesuliyetim altındadır."
    Tarih 20 Mayıs 2014

https://twitter.com/rterdogan/status/468688238623076353

Salvolar uçuşuyor, tık yok.

SP açıklamalarından anladığım ya beni affedeceksiniz ya da kendimle beraber sizi de gömecem der gibi bir 7.video yayınladı...2 tane kasayı gündeme getirdi ve devlet adına cinayet işleyen şebeke olduğunu iddia etti.....Kısaca beni emekli edin ve bana emekliliği fazla görenleri cezalandırın diyor...Bu video ile uluslararası oyuncuların dikkatini de çektiği kesin....

Ben böyle anladım....

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha bu arada sedat peker mafya falan ama ben adamla sohbet etsem cahil muamelesi görebilirim.Kitap okumayı çok severim ama adamın konuşmasındaki konularda bilgi spekturumuna baktım cidden şaşırdım.Tamam sun tzu, tarih,din şu bu mesleki olarak ilgisini çekebilir ama felsefe biyoloji,sosyoloji mafyacı adam ne alaka di mi
    adam ne bulduysa okumuş.
    16.5 sene...az değil..eskiden adam öldüren tahrik mahrik varsa 7-8 sene yatıyordu..

Evet çok kitap okumuş...da bazılarını tersten işine geldiği gibi okumuş..

Başladığından beri boncuk dağıtıyor, Akademisyenlerden özür diledi, benim babam da solcu dedi, ben ne sağcı ne solcuyum dedi, Alevilere boncuk, muhalif gazetecilere boncuk Yozdil'e filan, sonra Uğur Mumcu konusu...FETÖ' ye bile usturuplu çakıyor, 80 lerde farklıydı diyor, iddialar doğruysa günahına girmem diyor ayarlıyor dozunu..Abi diyor, kapıyı aralık bırakıyor, dönülmeyecek ufku şimdilik geçmiyor..PKK ya bile derin PKK açılımı ekliyor...Eski faili meçhulleri işaret ederek buradan bile destek devşiriyor..

Kriminal zeka, muhalefeti tava getiriyor...herkesi karşısına almıyor...cepheyi dar tutuyor...korkutuyor, ima ediyor, her şeyi anlatmıyor...bildiğin toplum mühendisliği yapıyor, bunu yaparken de toplumun mafyaya olan merakını kullanıyor ve pazarlık yapıyor uzaktan..

Tamam...dön dense, ben öyle demek istemedim, bunlar zaten açık kaynaklarda yazılan şeylerdi, benim elimde delil bilgi belge yok der, çıkar taşın başına..en fazla iftiradan yargılanır, bazı şeyler zaten zaman aşımı, asıl geçerli ifade savcılıkta verilendir..falan filan..

Tekrar içeri girme şansı yok...Çünkü biter..Çakıcı çıktı, Kürşat Yılmaz çıkacak yakında...direk biter...O yüzden son şans tutarsa tutar deyip saldırıyor..

Sayfa 279/1002 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •