Sayfa 283/1002 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, verilecek yeni müjdelerle ilgili 'Haziran ayını bekleyelim. Biz emin olmadan açıklama yapmıyoruz. Çalışmalar da haziran ayında belli olur' açıklamasında bulundu.

Yaşasın. Yeni müjdeler geliyor.
    Zengin uranyum, paladyum, rodyum, iridyum, rutenyum ve osmiyum madenleri bulmuşlar.!!
    Putra şekeri kıvamında.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayın Başkanım.!!!
    Putra şekeri orucu bozarmı???
    Burun teması yani!!!!
    Burundan oksijen alıyorsun ya!!!!
    Oksijen orucu bozmadığı var sayımıyla.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

yalamadıkça bozmaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yalamadıkça bozmaz
    Sayın Başkanım adamlar işi biliyor.!!!
    Gemicikleri boşuna almamışlar.!!!!
    Oruç bozmayan hayırlı işlere el atmışlar.!!!
    Bizler kış uykusundayken..!!!
    Net hata noksan kalemi bunlara çalışmış.!!!
    Son düzenleme : BOSPOROS; 24-05-2021 saat: 14:17.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herşey pudra şekeri ile çıktı ortaya aslında..
    HALKB davasında esas korkuları da kirli para trafiği ve bu trafiğin malum kişinin bilgisi ve duhulu ile yapıldığı

Malum kişi bu ortaya çıkmasın diye herşeyi ama herşeyi yapacaktır diye düşünüyorum.
    Ne istediler de vermedik durumları yani..
    SP ye Cengiz abisi selam göndermiş ama adam selamı almamış diyorlar ....Adamın isteği belli , bana düşman olanları cezalandır huzurlu emelilik geçireceğim bir mekan verin ...Benim anladığım bu...

Ama işin içine CIA falan girdimi renk çok değişir....

Bizim Muhalefette eline çekirdek almış SP yi dinliyor...Birinden de ses çıkmıyor...

PUDRA ŞEKERİ SERİSİ

1. Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Malta adasinda kurulu 8 offschore şirketi var. Yıldırım ailesinin toplamda 17 Şirket ve 30 gemileri var.
    İşte tek tek şirketler gemilerin isimleri..
    https://mobile.twitter.com/seyirci_k...69415752294400

BÜYÜKRESİMDE tüm yollar Venezuela.!!!
    Crash.!!!
    Kaos.!!!
    Moratoryum.!!!
    Tüm hızıyla otobanda.!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Zengin uranyum, paladyum, rodyum, iridyum, rutenyum ve osmiyum madenleri bulmuşlar.!!
    Putra şekeri kıvamında.!!!!
    petroldür muhtemelen reyiz yakında petrol gaz haberi alırsanız şaşırmayın dediydi ona yordum ben ama paladyum da varsa misss crash tıraş bişey gelmez.

Sayfa 283/1002 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •