Sayfa 241/330 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Ben bunun yavrusunda vardım sonrada buraya terfi ettim ����
    Yavru da güzelleşiyor ama. Yabancısı değiliz dmsas' in böyle bilançolarda tavan yapmayı çok sever o da açıklamış bilançoyu, yavruya dikkat çekmek lazım güzel bilanço gelmiş. Borsa için ayırdığım portföyde full maldayım ve vazgeçmek istemediğim poziyonlar var yoksa dmsas i da eş geçmez eklerdim portföye

2. Stoklar artarak elde kalmış 20 milyon da fazla var

Hoşuma gitti

Galiba sayın çaycı şirketi üst lige çıkarma kararı aldı

Dışarda şirket değerleri cironun 10 katı diyordu cocan cocu yu 😂 örnek vermişti

Biz şimdilik piyasa d= ciroya talibiz sonrası sonra

Yine yeniden yrd.dir

3.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Şöyle bir bakınca, çok güzel bir kar rakamı gelmiş. Ciro geçen senenin son çeyreğinden baya fazla ama net kâr geçen çeyreği kıl payı geçmiş. Brüt kar marjı ve net kar marjı düşmüş birazcık. Miktar olarak biraz stokları da azaltmışlar. Çünkü bakır fiyatının artışı kadar stok değeri artmamış. Gayet güzel ve istikrarlı bir bilanço ben beğendim. Kilit bilanço 2. 3 aylık bilanço olacak. Orada da rekor ceyreklik kar gelirse hisse bu fiyatlarda bile en ucuz hissesi olur. Sektör ortalamalarına bakmadım bu aralar ama yeni f/k ile en ucuzlardan biri olduğunu tahmin ediyorum.
    2020- 3 aylik bilancoya gore;

Benim ilk dikkatimi çeken ciro artışı,
    Yanlış hesaplamadiysam %70 küsür...

Brut kar marji da 4.14'ten 5.40 a cikmis.
    2020-12 bilanço kar marji %6.83

Borc ise kisa vadeli artmis..

Tabi bunlari guzel yorumliyacak birisi gerek..

Yatirim tavsiyesi değildir.

4. Kar 150 bekliyordum.
    Brüt 146 gelmiş
    Toplam kaynaklar 550 milyon artmış.
    Özkaynaklar 130 milyon artıda..

Bedelsizi bekleyelim mi...

Bakalım neler olacak

Yarın ola hayr ola..

Ne oldu yazımı sildiler mi..

5. 31 Marttan sonra 6 aylığı daha çok merak ediyorum.
    Gelen kar geçen yıl gelen üç aylığa göre çok iyi elbet.
    Yani bilanço iyi.Ama işte sadece bilançoyla olmuyor.Dakika başı görevden almalar,bu faize rağmen enflasyon ve kurların sürekli artması, bilinen dağ gibi borçlar,Turizmin içler acısı hali,siyatçilerle mafia arasında iddia edilen bağlantılar vs.
    Sarky ne yapsın? Bugün Yunanistan bize savaş ilan etseydi böyle düşmezdi borsa.Bugün gördüğümüz en yüksek 16.5 dan 15.68 'e düştü.Bunlar düşündürücü.

6. Azdan az çoktan çok gider....

Bizim bir hayalimiz var hayal edenlerle yürürüz.

Hayal edemeyenler....

onları garkeden madde,
    ayağımı da ıslatamadı.

Devlet millet ve ülke olarak şampiyonlar ligini istiyoruz..

Geriye düşenler düşmek isteyenler geride kalmak isteyenler geride kalabilir...

8 lerde değil 16 lerdeyiz...

........

7. N
     Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    31 Marttan sonra 6 aylığı daha çok merak ediyorum.
    Gelen kar geçen yıl gelen üç aylığa göre çok iyi elbet.
    Yani bilanço iyi.Ama işte sadece bilançoyla olmuyor.Dakika başı görevden almalar,bu faize rağmen enflasyon ve kurların sürekli artması, bilinen dağ gibi borçlar,Turizmin içler acısı hali,siyatçilerle mafia arasında iddia edilen bağlantılar vs.
    Sarky ne yapsın? Bugün Yunanistan bize savaş ilan etseydi böyle düşmezdi borsa.Bugün gördüğümüz en yüksek 16.5 dan 15.68 'e düştü.Bunlar düşündürücü.
    Yunanistan bize savaş açsa böyle düşmezdi. ama Düşmanlarımız 7 düveli de aştı 17 düvele ulaştı savaştıklarımız. AB si ABD si fırsat yakaladılar. Inşallah ülkemiz bu kıskaçtan sıyrılır.
    Artık işlerin ekonomik yönü değil de siyasi ve jeopolitik Yönleri daha çok Öne çıkmaya başladı.
    Inşallah bu sıkıntıları da aşacağız. Sabır. aşacağız.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

8.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    N
    Yunanistan bize savaş açsa böyle düşmezdi. ama Düşmanlarımız 7 düveli de aştı 17 düvele ulaştı savaştıklarımız. AB si ABD si fırsat yakaladılar. Inşallah ülkemiz bu kıskaçtan sıyrılır.
    Artık işlerin ekonomik yönü değil de siyasi ve jeopolitik Yönleri daha çok Öne çıkmaya başladı.
    Inşallah bu sıkıntıları da aşacağız. Sabır. aşacağız.
    Sayın Arpaci55; Düşmanlarımız 7 düveli aşsa da 1974 den sonra Türkiyemize uygulanan silah ambargosu sonrası bu ülkenin bekası için akıllar başlara geldi ve savunma sanayiinde muazzam ilerlemeler oldu.Bunu hepimiz görüyoruz.Lazer silahları, sihalar,dronlar, teknoloji harikası savaş gemileri,Çnra,alçak,orta ve yüksek irtifa hava savunma sistemleri, Atak helikopterleri,müthiş geliştirilmiş füzeler,Denizaltılar,en önemlisi de Fransız savaş gemilerini kitleyen sinyal karıştırıcı Koral,TCG Anadolu saldırı ve çıkarma gemisi ve daha niceleri yapıldı.Hala ABD 'den silah dileniyor olsaydık şimdi çoktan Orta Asya ülkelerine göçümüz başlamıştı.
    Kimsenin şüphesi olmasın; Bu ülkenin gerçek koruyucuları asla uyumuyorlar.

Sayfa 241/330 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •