Originally Posted by mert45 sintercim diyom ki 120000 e TP koyayım ne dersin ,gözüm karardı ya Ben fake olur korkusuyla 5 ini erken kapattım 120 ye kadar bekleyecek cesaretim var keyifler gıcır bugün
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Originally Posted by mert45 Vob haftalık abim.... kırmızı yükselen trend ve mav5 desteğini anladım da.... yeşil ve mora kadar hiç ara destek yok mu?....
Son düzenleme : smartinvestor; 15-06-2017 saat: 11:49.
Originally Posted by smartinvestor abim.... kırmızı yükselen trend ve mav5 desteğini anladım da.... yeşil ve mor arasında hiç ara destek yok mu?.... Çok keskin bir gözlem ve tesbit ...tebrikler muhahahahaaaahahaaa
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by sinterklass Ben fake olur korkusuyla 5 ini erken kapattım 120 ye kadar bekleyecek cesaretim var keyifler gıcır bugün Dakikalık graflarda indikatörler dibe yerleşti yukarıya bir atak şaşırtıcı olmaz yukarda 121875 ve 122000 çok önemli seviyeler artık.
Originally Posted by mert45 Çok keskin bir gözlem ve tesbit ...tebrikler muhahahahaaaahahaaa teveccühünüz mert abim... Allah rast getirsin... elinize düşürsün inş....
anca 121235 e yükselirsin u30 cum doooooru 120600 e
120650 den 7 long
Vob kademe
Forum Rules
Yer İmleri