yaw bu bitcoinin dünya işlem hacmi trilyon dolarlar filan deniyor. Hayret ediyorum. bitcoin dediğin deve değil kuş değil. nasıl alınıp satılıyor inanamıyorum. Arkasında güçlü bir devlet olmasa kimse bitcoin almaz. Bakıyorsun yazılım siyonist, üreten firmalar siyonist, pazarlayan firmalar abd(bu sallama oldu, pazarlayan firmaları araştırmadım. abd olduğundan eminim ama araştırmadığımı belirteyim).
---
Bu arada bugünki düşüşe TV dede sebep bulamadılar. Genel geçer söylentileri birleştirip sundular. sülüman soylu konusuna ise giremediler, yemedi.
Yarın ne olacak.?
Gece istifa gibi siyasi bir olay olursa, yarın işler kötü demektir.
Gece siyasi bir numara olmazsa, yarın büyük ihtimal eksi açarız.
Sonrası:
- Bugünki satış siyasi sebepliydi ise, siyasi olay olmadığından yarın gün içi yukarı döneriz.
- Bugünki satış silkeleme sebepliydi ise, yarında satış ve silkeleme devam eder. Belki akşama yukarı döneriz.
Her halukârdâ BEZDİM. Hakkaten bezdim. Papaz olayından beridir her yıl artan seviyede sürekli tayyip temelli olaylar. 2 tayyip, bir silkeleme, 2 tayyip bir silkeleme. Her olayda BIST vuruldu. Lanet olsun, hakkaten lanet olsun. Bezdim yaw.
İlk defa bu akşam viop dan çıkmayı düşünmeye başladım.
Pandemide paramın %80 den fazlasını kaybettim kızmadım çünki doğal bir olaydı. Diğer silkeleme ve tayyip kaynaklı tüm olaylara acaip kızdım çünki anormaldi, olmaması gereken şeylerdi. Normal bir ülkede olmazz. En kötü yanı, milletin bu anormal durumu normal görmeye başlaması. O zaman gelecek umudunda kalmıyor.
Yer İmleri